Адел отслабна с 10 килограма след развода

Изглежда, за 31-годишната Адел животът се подрежда по-добре от всякога. Повечето време певицата прекарва с шестгодишния си син Анджело, но и не забравя за себе си. Преди няколко дни Адел посети шоуто на Spice Girls, където се появи пред феновете си с нова визия. Певицата изглеждаше забележимо отслабнала.

Оказва се, че за това Адел трябва да благодари на най-добрата си приятелка, а също така и на съпругата на Роби Уилямс - Айда Фийлд. Именно тя е завела Адел на курса по Пилатес, където момичетата практикували упражненията. Тези тренировки са насочени към увеличаване на мускулната сила и подобряване на гъвкавостта и отдавна са популярни сред холивудските звезди. Сред привържениците им са Дженифър Анистън, Кейт Уинслет и Мадона.

„Адел е просто във възторг от тренировките! Те не само повдигат настроението, но и помагат да отслабнете. Така че тя вече отслабна с 10 кг!”, заяви източник, близък до певицата. „Чувства се чудесно, в живота ù се отваря нова страница.”

Той добави още, че Адел и нейният бивш съпруг, 45-годишният Саймън Конеки, поддържат приятелски отношения заради сина си, за да го отгледат в атмосфера на любов. В момента певицата решава да се посвети изцяло на Анжело.

„Сега Адел се наслаждава на себе си и живота си. Тя също така реши, че в момента най-важно за нея е да бъде майка на малкия Анджело” споделя вътрешният човек.

Адел
Адел със сина си Анджело

Фактът, че певицата се развежда със съпруга си, стана известен през април тази година. Двойката е заедно от 2011 г. и през 2012 г. се ражда синът им Анджело Джеймс. След развода, те решават да не правят никакви коментари и представителят на Адел помоли въпросът да остане между бившите съпрузи.

Адел
Адел и Саймън Конеки

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA