Софи Търнър и Джо Джонас на меден месец – без социални мрежи, но не съвсем

Само преди малко повече от две седмици Софи Търнър и Джо Джонас си устроиха великолепна сватба в имение от 17-ти век в южната част на Франция. След пищното тържество двойката веднага се отправи на меден месец. Няколко дни по-късно влюбените споделиха и първата снимка от пътуването. Оказа се, че за място на техния меден месец са избрали Малдивите и, очевидно, двамата са много доволни от своя избор. Затова под една от снимките Търнър написа: „Рай. Такова вълшебно място”, докато Джонас сподели видеоклип, където се спуска от ролба в океана. „Намерих щастието”, пише той.

Въпреки факта, че младоженците си обещаха, че ще се откажат от социалните мрежи за известно време, Търнър реши да сподели едно събитие. След като женският национален отбор по футбол на САЩ победи отбора на Обединеното кралство на световното първенство, актрисата изрази подкрепата си за двата отбора.

„Добре, аз съм на меден месец. Рядко поглеждам в телефона си, но ми се струва, че това си заслужава вниманието. За съжаление, футболният отбор на Великобритания загуби Световната купа. И, разбира се, аз съм невероятно тъжна заради това. Гордея се с екипа, но за мен е голяма чест да загубим от такива достойни съперници”, написа Софи.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA