Яка задруга: Дуейн Джонсън и Voss Water

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 01 август 2019

Миналата седмица луксозната марка натурална артезианска вода от Норвегия Voss Water подписа споразумение за бизнес сътрудничество с актьора Дуейн Джонсън. Дуейн придоби дял в капитала на бранда и стана партньор на Voss. Сега актьорът получава статут на „стратегически консултант" на компанията - той ще работи за разширяване на пазарите на марката, привличане на нови клиенти и иновативни проекти.

„Пия вода Voss от много години - на снимачната площадка, в залата Iron Paradise и у дома със семейството и приятелите си", казва актьорът. „Това партньорство е естествена следваща стъпка в сътрудничеството с изключителната марка, която се стреми да създава иновации и да оказва положително влияние върху нашата планета, с помощта на най-добрите в своя клас продукти. Много се радвам да превърна любовта си към продуктите на Voss в официална бизнес инвестиция и заедно с екипа от професионалисти да създаваме нови продукти чрез прилагане на стратегически инициативи за бранда”, допълва Дуейн Джонсън.

Първият проект на екипа на Voss в рамките на сътрудничеството с актьора е мащабната рекламна кампания Live Every Drop с Джонсън, която стартира още през август.

 „Стремежът на Джонсън да постига всичко чрез упорита работа, да създава смислени неща и да вдъхновява феновете си да правят големи стъпки е моралното послание, което влагаме в Live Every Drop", заявява маркетинг директорът на Voss Ариел Бърстин.

Voss и Дуейн Джонсън планират да представят първата съвместна иновация на компанията в началото на 2020 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA