Кайли Дженър в три откровения: за изневярата, сексуалността и майчинството

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 17 септември 2019

Едно от най-сексапилните момичета на нашето време - Кайли Дженър - стана главна героиня в новия брой на списание Playboy. Фотосесията ù е не само еротично, но и чувствена, благодарение на близките хора, които я придружаваха по време на снимките - нейната приятелка и украинска фотографка Саша Самсонова, както и любимия ù Травис Скот, който е продуцент на снимките и интервюиращ. Разговаряйки с Травис, Кайли се отпусна и беше спокойна, така че интервюто се оказа доста откровено. В него се открояват няколко интересни цитата.

За изневярата:

„Ние мислим еднакво и имаме едни и същи цели и увлечения в живота. Между нас има истинска химия, заедно се забавляваме много. Травис, ти си най-добрият ми приятел. Чрез всички възходи и падения, които съпътстват отношенията на хората, ние растем заедно, преодоляваме ги и ставаме по-силни”.

За почивните дни със семейството:

„Когато имаме почивен ден, играем със Сторми по цял ден, и тримата прекарваме много весело времето си. Плуваме много, Сторми обича да плува, затова по цял ден висим в басейна, играем в нейната стая или я водим с нас на обяд.”

За сексуалността:

„Ти ми напомняш, че сексуалността и майчинството могат да съжителстват спокойно заедно. А това, че приемаш своята сексуалност, изобщо не означава, че си неморална или че си лоша майка. Можеш да бъдеш секси и все пак да си перфектна майка.”

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA