Виктория Бекъм сподели от какво се е страхувала в брака си с Дейвид

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 18 септември 2019

През юли Виктория и Дейвид Бекъм отпразнуваха 20-ата си годишнина от сватбата. И въпреки това, като другите двойки, те все още се страхуват, че връзката им може да се обърка. В интервю за Telegraph дизайнерката признава, че се притеснява как ще протече животът ù с Дейвид, след като децата напуснат дома си: „Аз казах на Дейвид: „Боже, за какво ще говорим, когато сме сами?” В крайна сметка, ние се смеем и общуваме през цялото време, а не само с децата или в работата. Той знае как да ме разсее. Но какво облекчение е да знаем, че при нас всичко ще бъде наред, дори когато всички деца напуснат къщата.”

Виктория също така сподели принципите си за възпитаване на децата: „Ние сме строги родители. Искаме да ги възпитаме по начина, по който родителите ни са отгледали нас. Децата трябва да имат маниери, рамки, а нашите определено ги имат. Знаете ли, от първия ден, в който имате деца, започвате да се тревожите. Децата са най-красивото нещо, което може да съществува. Но вие ги въвеждате в свят, в който наистина трябва да ги защитите. Децата ми имат привилегии, живеят добър живот и искам да съхраня това. И да ги опазя от всичко, което се случва навън”, признава госпожа Бекъм.

И гледайки снимките от последното шоу на Victoria Beckham, изглежда така, сякаш Виктория и Дейвид наистина са успели да създадат задружно семейство.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA