Елена Зеленская откровено за отношенията с мъжа си

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 26 ноември 2019

За дългото си време в статута на първа дама на Украйна, Елена Зеленская за първи път даде откровено интервю на журналистите на ТСН, в което тя разказва за отношенията в семейството им и споделя подробности от личния си живот. Съпругата на президента заявява, че рядко се кара с мъжа си и у дома се опитва да говори колкото се може по-малко за работа.

„Що се отнася до неговите изявления, не мога да го упреквам. Като цяло, у дома се опитваме да не обсъждаме политическите въпроси. Въпреки това, ако поискам, мога и да му се скарам. Никой не ми забранява това. По-добре е да не го правя обаче, защото след това той е в лошо настроение”, споделя Елена.

На въпроса как успява да съчетае задълженията на първа дама и ролята си на съпруга и майка, Елена казва следното: „Както всички хора, аз приготвям на децата закуска - бъркани яйца, овесени ядки, чийзкейк. Опитвам се да успявам с всичко. Понякога ни помагат баба и бавачката. Благодарна съм, че ги има.”

„Като майка и съпруга имам въпроси, които трябва да решавам в кръга на семейството си. И когато нямам време за това през седмицата, трябва да го правя през уикендите. Това са елементарни неща: да платиш разходите по апартамента, да купиш нови дрехи на детето, да планираш ваканцията, да отидеш на маникюр”, добавя Зеленская.

View this post on Instagram

В День Захисту Дітей прийнято говорити про необхідність забезпечення прав дитини та порушувати нагальні питання дитинства. Дорогі дорослі, давайте будемо говорити про це не лише сьогодні, а кожного дня, кожної миті пам’ятати, що діти потребують нашої любові, турботи та підтримки. Давайте пам’ятати, що діти - це наше майбутнє, наше продовження, наш завтрашній день, та робити все від нас залежне, щоб в усіх дітей було щасливе, безпечне, повноцінне дитинство. Адже щасливі дорослі виростають з щасливих дітей. А сьогодні я хочу сказати "дякую" своїм дітям! Це не я вас захищаю! Це ви нас з татом захищаєте своєю любов‘ю.... Люблю вас! Дякую за захист❤❤️❤️

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official) on

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA