Бременната Ашли Греъм на корицата на Vogue

Красавицата, която промени модната индустрия, е готова за новата глава от живота си и има съвет към всички бъдещи майки.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 декември 2019

За последните няколко години Ашли Греъм успя да преобърне разбиранията за модната индустрия на 360 градуса. Супермоделът има зад гърба си стотици фотосесии за популярни модни списания, както и участие в ревюта на някои от най-големите световни брандове. Само месец преди красавицата да роди първото си дете, тя се появи на корицата на януарския Vogue в ослепителен тоалет на Oscar de la Renta.

В ексклузивното си интервю за модната библия тя разкрива повече подробности около бремеността си. "Исках да знам всичко за този период и още обичам да говоря по тази тема. Важно е да променяме начина, по който се възприема всичко. Нормално е да се чувстваме уплашени, да не сме от онези жени, които казват "О, всичко е страхотно!" Стресиращо е. Нормално е", споделя Греъм, която очаква момченце със съпруга си Джъстин. Популярният режисьор е до красавицата във всеки един момент, дори го виждаме в част от кадрите, заснети от Ани Лейбовиц.

"Винаги съм имала контрол върху тялото си, но сега имаше момент, когато усетих живот в себе си. Живот, който ми казваше: "Контролът вече не е твой!"

Ашли винаги е била сред хората, които насърчават останалите да бъдат себе си и да възприемат начина, по който изглеждат. Тя не крие, че по време на бремеността си е имало моменти, в които се е чувствала самотна и не толкова красива, но е открила своя начин да се справи с това: " Просто трябваше да го приема. Бързо качих килограми и се почувствах самотна. Поговорих с моята стилистка и тя ми даде съвета да си намеря бременни приятелки. В нашата компания нямаше обвързани, какво остава за деца... Сега имам девет бременни приятелки. Никога не съм била слаба, не знам какво е усещането. Имало е хора, които са ми казвали, че трябва да отслабна. Пробвала съм всяка диета, известна на човечеството, но просто не се получаваше.

ash

"Аз съм жена с извивки, здрава, с големи кости, момиче от Небраска. Това съм аз. Колкото по-скоро приех този факт, толкова по-самоуверена станах. Точно тогава потръгна и кариерата ми."

Греъм изрази вълнението от първата си самостоятелна корица за американското издание и в социалните мрежи, където благодари на всички свои близо 10 милиона последователи. Именно те, директно от своята любимка, могат да научат всичко за хормоналните промени през тези девет месеца, както и най-подходящите секс пози за бременни майки.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA