Новият албум на Селена Гомес излиза през януари

"Това е най-откровената музика, която някога съм правила. Нямам търпение да чуете сърцето ми", казва певицата за предстоящия си албум "Rare".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 декември 2019

Селена Гомес се завръща на музикалната сцена след няколкогодишно отсъствие. Певицата издаде последния си студиен албум "Revival" през есента на 2015 г. и всички нейни почитатели вече са в очакване на нова музика. След като една от най-следваните звезди в Instagram сама обяви в социалните мрежи, че тавата ще бъде на пазара на 10 януари, Гомес използва именно социалните мрежи, за да обяви заглавието на албума и песните, които е избрала да включи в него. Третият самостоятелен албум на звездата ще носи името "Rare" и ще включва 13 парчета, сред които вече добре познатите "Look At Her Now" и "Lose You To Love Me", които бързо се наредиха на челните позиции в класацията за най-горещите сингли на Billboard.

96

В свое скорошно интервю Гомес споделя, че е работила по този албум почти без прекъсване за последните четири години и вече няма търпение да го сподели със света. "Всъщност сега е перфектното време да издам албума. Ако го бях направила преди две години, нито една част от думите, които казвам, нямаше да съществуват. Радвам се, че си взех дъх да помисля как наистина се чувствам, през какво преминавам и съм безкрайно благодарна, че най-накрая и вие ще го чуете." По неофициални данни албумът вече има над 100 000 предварителни поръчки, а верните фенове на певицата ще имат възможност да си закупят и делукс версия, която съдържа някои от популярните ѝ колаборации през последните години. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA