Какво в новия албум на Селена Гомес е успяло да разплаче Тейлър Суифт?

Новият албум на Селена Гомес ще бъде факт в първите дни на януари, но нейната най-добра приятелка Тейлър Суифт вече е имала възможността да чуе повече от песните в тавата. Каква е била първата ѝ реакция? Много, много сълзи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 декември 2019

"Навлизам в една нова ера от живота си, която не носи напрежение и емоционално разстройство", споделя Селена

Селена Гомес ще направи голямото си музикално завръщане със своя трети студиен албум "Rare" в началото на новата година. Първите два сингъла "Look at Her Now" и "Lose You to Love Me" вече са факт, а един от първите хора, които са чули готовия вариант на парчетата, е най-добрата приятелка на Гомес - Тейлър Суифт. Гостувайки в популярно британско радиопредаване, Селена разказа повече за момента, който описва като едно незабравимо преживяване.

52

"Никога няма да забравя момента, в който показах видеата към "Lose You to Love Me" и "Look at Her Now" на Тейлър. Бях в нейната къща, заедно с родителите ѝ и мога само да кажа, че беше едно страхотно изживяване. С нея сме приятелки повече от десетилетие, обичам семейството ѝ толкова много. Преди да започне песента Тейлър и майка ѝ изгасиха осветлението и започнаха да плачат. Имаше толкова много сълзи, и то не защото песента им се стори толкова велика, а защото Тейлър беше с мен през цялото време. И двете се гордееха с мен. Навлизам в една нова ера от живота си, която не носи напрежение и емоционално разстройство, за мен бе голямо облекчение да видя, че двете се чувстват по същия този начин", разказва певицата с над 100 милиона последователи в социалните мрежи. 

000

"Обичам истинските хора. В първите пет секунди мога да усетя дали човекът, с когото се срещам, иска само едно нещо"

Селена не крие, че голяма част от песните в албума са вдъхновени от катарзисната ѝ взаимоотношения с Джъстин Бийбър през последните няколко години и споделя, че в момента няма нов човек до себе си. "Обичам истинските хора. В първите пет секунди мога да усетя дали човекът, с когото се срещам, иска само едно нещо. Обичам забавните хора. Мразя арогантността", разкрива певицата, за която е важно мъжът до нея да бъде приключенски настроен, но в същото време здраво стъпил на земята. Усетила другата страна на славата, Гомес не крие желанието си да бъде с някого, който не се интересува от името ѝ, а от самата нея.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA