Кейти Пери, Рики Мартин, Ева Лонгория: Как звездите посрещнаха новата година?

Къде любимите ни звезди отпразнуваха началото на новото десетилетие, разберете в галерията по-долу.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 януари 2020

Ванеса Хъджънс посрещна първите мигове от новата година в снежна Швейцария. Актрисата сподели много красиви кадри в своя официален Instagram акаунт и пожела на всички бляскава 2020-а година!

Марая, която тази година за пореден път затвърди статута си на истинска коледна кралица, изпрати 2019-а в компанията на своето семейство и приветства новото десетилетие в бляскавия хотел Hard Rock & Casino Punta Cana в Доминиканската република.

Празнично селфи от влюбената Кортни Кокс, която използва 1 януари като повод да покаже пред света чувствата към човека до себе си.

Ако има нещо, което Малума може да направи, то е винаги да изненадва със стила си на обличане. Колумбийският изпълнител избра Аспен за новогодишната вечер, която прекара в компанията на свои близки.

Забавен кадър от Дрю Баримор, която още в първите мигове на новата година изрази своето вълнение от предстоящите 366 дни.

Рики Мартин използва последния ден от 2019-а, за да се наслади на вълните и безкрайната морска шир. Пуерториканският певец акостира в Карибско море, където приветства новата година.

Кадър от Хейли и Джъстин Бийбър, които предпочетоха семейната обстановка пред бляскавите и шумни купони в новогодишната вечер.

Кейти Пери и Орландо Блум получават наградата за най-оригинален поздрав по случай настъпването на 2020 година. Влюбената двойка публикува снимка, на която двамата са с тематични очила, в компанията на домашния си любимец и... в леглото.

Поредният снежен кадър идва от Джесика Симпсън и нейната семейна ски ваканция в Аспен.

Луси Хейл посрещна новата година на Таймс Скуеър в Ню Йорк. Звездата от "Малки сладки лъжкини" бе водеща на най-голямото новогодишно празненство в световен мащаб - Dick Clark's New Year's Rockin' Eve, заедно с Раян Сийкрест.

Ева Лонгория, Пепе Бастон и малкият Сантяго. Семейна идилия с полъх на лято, и то насред зима. Актрисата от "Отчаяни съпруги" предпочете компанията на семейството си, за да посрещне новата година и избра този кадър, за да поздрави милионите си последователи в Instagram.

Майли Сайръс, която тази година се завърна на музикалната сцена, отбеляза началото на 2020 сред свои близки приятели. Дали новият приятел на Сайръс Коди Симпсън е бил в списъка с гости на партито, не е ясно, както и дали двамата все още са заедно.

Ребъл Уилсън каза "Здравей!" на новото десетилетие в родната Австралия. Направи го с помощта на най-добрите си приятели и няколко бутилки качествен алкохол.

Братята Джонас и техните половинки се качиха на сцената на Dick Clark's New Year's Rockin' Eve, за да вдигнат наздравица и да споделят целувката си в полунощ с милионите зрители пред малките екрани.

Криси Тейгън и Джон Леджънд се насладиха на последните мигове от 2019-а, заедно с малките Луна и Майлс. След заслужена доза релакс, едно от любимите звездни семейства вдигна голям купон, на който Криси не успява да се наслади напълно заради инфекция на синусите.

Честита Нова година, приятели! Бъдете здрави, усмихнати, щастливи, обичани, обичащи, истински вдъхновени и неотразими през тези 12 месеца. Пожелаваме ви много прекрасни моменти във всеки един от следващите 364 дни! 

Използваме първия работен ден на годината, за да обърнем поглед към любимите ни звезди и това как те избраха да посрещнат първите мигове от 2020 година. Ева Лонгория го е направила в семейна обстановка и с усещане за лято, Малума - с много стил и близки приятели в Аспен, а Марая Кери, Кортни Кокс и други? Отговорът е в нашата галерия.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA