Ева Мендес се отказа от кариерата си в името на семейството, но ...

Съпругата на Раян Гослинг посвещава цялото си време на двете им деца. Дали е готова да се завърне в Холивуд?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 януари 2020

Когато Ева Мендес се появи на екрана, друго трудно би могло нещо друго да привлече окото на зрителя. Може би това е и причината отсъствието на актрисата от филмовата индустрия в последно време да бъде толкова осезаемо. Последната роля на Ева е в "Lost River" (2014), режисиран от нейния съпруг Раян Гослинг. В отговор на коментар, изпратен от почитател на актрисата във връзка с нейната липса във фокуса на обектива, тя споделя: "Като майка в момента, има много роли, които не бих приела. Има толкова много сюжети, в които не искам да влизам, така че ограничавам изборите си и съм напълно окей с това. Трябва да дам правилен пример на моите момичета". Дъщерите на Мендес и Гослинг - Есмералда и Амада Лий се раждат съответно през 2014 и 2016 г., а оттогава насам, тя се е отдала изцяло на грижите за тях. "Толкова съм обсебена от децата си, че не искам да ги оставям, докато са малки", казва Ева в интервю за E! News.

1454

Мендес признава, че получава и солидна помощ от бабите и дядовците на децата, а за брака си с холивудския секссимвол е безкрайно потайна. Двамата са от онези звезди, които не разкриват каквито и да било подробности от личния си живот, а може би това е и тяхната сигурна формула за семейно щастие. Ева и Раян се срещат на снимачната площадка на филм през 2011 г. и вече близо десетилетие са неразделни. "Всяка вечер приключваме работата си, слагаме ги да спят, поглеждаме се и си казваме, че сме се справили", споделя Ева в друго свое интервю.

Успоредно с майчинството, в момента актрисата е ангажирана и с модната си линия за New York & Company, която декларира в Instagram като "допълнителна страст". Добре е да отбележим, че тя не е отписала Холивуд напълно от живота си. В гореспоменатия Instagram коментар Ева допълва, че ще се завърне към актьорската професия, когато открие "нещо, от което си заслужава да бъде част." Това може да означава друга екранна колаборация с Гослинг, който тя нарича "креативен гений" или пък съвсем нова роля. Каквато и да е тя, очакваме я с нетърпение, но за момента единствената длъжност на пълно работно време, която ангажира съществуването ѝ е това да бъде родител, което тя описва като "забавно, красиво и подлудяващо едновременно". 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA