Дуа Липа не се притеснява да каже "Обичам те!"

Изпълнителката на "New Rules" обвинява семейството си за това, че е непоправима романтичка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 януари 2020

"Вярвам в любовта. Обвинявам родителите си за това, че имат страхотна връзка и са ми заложили високи стандарти", споделя Дуа Липа

Неотдавна Дуа Липа възпя грешките, които непрекъснато допускаме в любовния си живот. Направи го в хита си "New Rules", който бе всичко друго, но не и парчето, които слушаме за месец и след това забравяме. Хитовата певица, която е родена в Лондон, разкрива, че семейството ѝ винаги е било сплотено, а отношенията между родителите ѝ - в повечето случаи безпогрешни. "Вярвам в любовта. Обвинявам родителите си за това, че имат страхотна връзка и са ми заложили високи стандарти", споделя тя в свое интервю. 

От известно време Дуа е във връзка с модела Ануар Хадид. Двамата не се притесняват публично да демонстрират взаимоотношенията си, а изпълнителката сама признава, че е от хората, които не чакат твърде дълго за каквото и да било. "Животът е твърде кратък, за да не си казваме, че се обичаме. Колкото и да си повтарям, че не трябва да прибързвам с всичко в живота си и да внимавам на кого казвам "обичам те", преди да съм го опознала наистина, мисля че е важно да отворим съзнанието си за този момент." Липа не крие, че когато няма човек до себе си, предпочита да се наслаждава на свободното време и сингъл статуса си. Следващата голяма стъпка за нея ще бъде издаването на втория ѝ студиен албум със заглавие "Future Nostalgia", който очакваме тази година ... с огромно нетърпение. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA