Селена Гомес говори открито за Джъстин Бийбър: "Бях жертва на емоционално насилие"

Певицата, която този месец пусна на пазара новия си албум, сподели повече информация за връзката си с Джъстин Бийбър.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 януари 2020

Новият албум на Селена Гомес вече е факт. В началото на месеца певицата зарадва всички с "Rare", който описва като най-емоционалния проект в кариерата си до този момент. През уикенда Гомес бе специален гост на National Public Radio във Вашингтон, където сподели любопитни подробности около създаването на тавата, както и на пилотния сингъл от нея - "Lose You To Love Me.” 

"Сбогуването ти с Джъстин Бийбър е това, за което предполагам говориш", казва водещата директно към изпълнителката, която отговаря: "Трябваше да споменеш името му, разбирам". Всички знаем историята на взаимоотношенията между двамата бивши тийн идоли, но любовта им вече е в миналото. "Открих силата в цялата ситуация. Опасно е да бъдеш жертва на насилие. Не съм човек, който не изпитва уважение към останалите, но наистина чувствам, че бях подложена на някакво насилие", споделя Селена.

След поредната провокация от страна на водещата, певицата с над 100 милиона последователи в Instagram, изясни дали става дума за емоционално такова: "Да, мисля, че беше нещо подобно. Опитах се да го разбера, трябваше да помисля за изборите, които бях направила. Въпреки че определено не искам да говоря за това в остатъка от живота си, наистина съм щастлива, че съм по-силна, от когато и да било, както и че намерих начин да изляза от тази ситуация с възможно най-гордо вдигната глава". 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA