Робърт Патинсън ухае на... пастели?

Актьорът, който стана любимец на всички с ролята си в "Здрач", скоро ще се превъплъти в Батман, но преди това има да разкаже няколко интересни неща за себе си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 февруари 2020

Когато "Здрач" завладя световния боксофис и сърцата на милиони тийнейджърки, които въздишаха по образа на Робърт Патинсън, дори самият той не е очаквал, че интересът към него ще продължава толкова години по-късно. След като актьорът стана лице на аромата Dior Homme, феновете биха очаквали той да носи полъха на дизайнерския бранд, но това не е така. Защо? Защото той изобщо не използва Dior Homme.

5

"Много хора ми казват, че мириша на пастели, това е странно", казва Патинсън, коментирайки, че за да се влюби в един парфюм, той трябва да бъде наистина превъзходен и уникален във всяко едно отношение. Колкото и странно да звучи това изказване, очевидно знаменитостите искат да създават интересни новини около себе си. Още повече след като Хари Стайлс сподели, че носи аромата на къщата на Джоан Дидиън, а Кейси Мъсгрейвс каза пред американско издание, че ухае на бебе.

756

Робърт, който през лятото на следващата година ще влезе в образа на Батман, споделя, че никога не е приемал себе си за секссимвол и не е ходил на прослушвания за роли, които са изисквали да изглежда невероятно, защото се чувства неловко около хора. Въпреки това, известността му е нещо, с което се налага да се справя: "Чувствам се като риба в стъклена купа. Справям се доста добре, самотният живот се превърна в навик. Въпреки всичко, в даден момент рискуваш да полудееш. Случва се постепенно и дори не разбираш. Започваш да не се притесняваш за себе си, за това как изглеждаш, не се променяш изобщо и изведнъж си съвсем различен човек".  

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA