Холзи говори открито за спонтанния си аборт

Певицата не се притеснява да разкаже за най-трудното преживяване в живота си до този момент.

Холзи издаде новия си албум "Manic" преди месец, а една от песните в него, която носи заглавието "More", разказва за това как тя много иска да има дете. Докато промотираше новата си тава в медийното пространство, певицата проговори открито за страха от пускането на песента, след като сподели, че е преживявала спонтанен аборт и е била жертва на кибертормоз. 

Според много акаунти в социалните мрежи, миналата година Холзи е пуснала туит, в който директно казва: "Имам ендометриоза. Имала съм 3 спонтанни аборти, 4 операции, боли ме всеки ден от живота ми и съм дарила повече от 300 000 долара в името на научни изследвания. Не се опитвам да бъда странна или различна. Просто се опитвам да нормализирам недостатъчното обсъждано на това заболяване." Туитът бързо бива свален от нейната страница, но най-вероятно е истина, тъй като по-рано тази седмица Холзи проговори пред The Guardian за аборта, който има зад гърба си: "Не се бях чувствала по-неадекватно. Тук съм и не мога да направя нещото, заради което съм биологично разположена на тази земя. А после трябва да изляза на сцената и да бъда секссимвол на женствеността и силата?" 

Доста хора критикуват Холзи в социалните мрежи. Единственото, което можем да направим, е да ѝ изпратим голяма доза ❤️, както и да чуем "Manic" - сигурни сме, че ще го оцените подобаващо.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA