Емилия Кларк също не е доволна от края на "Игра на тронове"

Заклетите фенове на сериала вече могат да спят спокойно. Денерис Таргариен също не е впечатлена от големия финал.

Трябва да призная, че така и не дадох втори шанс на „Игра на тронове". Опитах да започна с гледането на сериала, въпреки че никога не съм обичал фантастичните продукции. Така де, отношенията ни не потръгнаха гладко, но едно нещо знам със сигурност. Когато се появи последния сезон на сериала, абсолютно всички негови верни фенове бяха разочарован от начина, по който се развива действието.

Емилия Кларк

По-малко от година след края на сериала, Емилия Кларк също изрази своите мисли за приключването на телевизионния феномен. „Когато шоуто приключи, чувството беше като да излезеш от бункер", споделя актрисата пред Sunday Times. Спомняте ли си петицията, която феновете на продукцията започнаха, за да накарат сценаристите да пренапишат сюжетните линии? Емилия със сигурност да.

Емилия Кларк

"Винаги мислех за феновете, защото в крайна сметка го направихме за тях", споделя Емилия

„Знаех как се чувствам, когато прочетох сценария за пръв път, затова се опитах на всяка крачка да не мисля прекалено много какво биха могли да кажат други хора", разкрива тя. „Винаги обаче мислех за феновете, защото в крайна сметка го направихме за тях." Относно съдбата на героинята ѝ в проекта - Денерис Таргариен, Емилия споделя, че не е била доволна от това как Джон Сноу се е разминал с нейното убийство. "Наистина ѝ съчувствах. Той се размина с убийството. Буквално."

Феновете, които мислят, че финалният сезон на сериала не е бил това, което трябва да бъде, вече могат да спят спокойно. Кларк също смята, че продуцентите на шоуто „биха могли да го завъртят още малко".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA