Звездните секс играчки на Бионсе и Кейт Мос... О, да!

Скъпи и скандални, еторичните забавления на известните са истински хит в онлайн пространството

Силвия Канин
Силвия Канин 31 март 2020

И звездите са хора като нас, нали? Единственото различно е, че когато имат секси вечер пият вино за хиляди долари, а ние се чувстваме в сомелиерски екстаз ако си закупим бутилка за повече от 50 лева.

Истината е, че когато става въпрос за СЕКС... звездите са като нас - и на тях им се иска да е по-интересно и по-различно. Кои са любимите им секс играчки и дали можем да си ги купим докато сме в изолация? Отговорите са по-долу...

Бионсе и вибраторът за 12 000$

bey

Ако си Бионсе не само, че можеш да си позволиш най-доброто, но и го заслужаваш! Папараците вече няколко пъти са засичали Би и Джей в лъскави sex shop-ове. Слуховете разказват, че веднъж похарчили цели 12 000$ за златен вибратор от LELO's Luxe Collection. Щом е златно и... луксозно значи е СЕКСИ!

Ева и Rabbit вибраторът

ev

Сред най-популярните вибратори, rabbit моделът е любим не само на всички в "Сексът и градът", но и на отчаяната съпруга Ева Лонгория. В интервю тя споделя: "Подарявам rabbit вибратори на всичките си приятелки. Когато отварят подаръка си крещят от радост. Най-добрият подарък е оргазмът." Дни след това й изказване в медиите се появи информация, че продажбите на този тип вибратори са скочили с цели 30%.

Кейт Мос - 24-каратова вибрация

kat

През 2006-а иконичният модел купува Jimmyjane's 24K Little Gold вибдатор за 200$ и го превръща в истински хит. Така е и до ден днешен, когато златното чудо струва още повече - 325$. Освен оргазми, с него върви и доживотна гаранция, така че заслжава да се го позволим.

Майли Сайръс и вибриращата ръка

mile

Скандалната изпълнителка никога не е познавала чувството СРАМ, затова и никак не се изненадахме, когато сподели снимка на новото си дилдо Hand of Adonis. Това, което впечатли всички обаче беше размерът на играчката й. В описанието на продукта пише, че това е доста реалистична ръка дълга около 42 сантимента, създадена специално за феновете на големите размери и фистинга. Майли... ти не си добре!

Мел Би и джобният й Pocket Rocket

mel

Високият процент на жени, които не изпитват оргазъм по време на секс кара Мел Би да сподели пред The Sun ценен съвет. "За всички незадоволени в спалнята бих казала - инвестирайте в секс играчка. Аз използвам малък вибратор - Pocket Rocket и всеки път прави нужното., казва Spice дивата.

фотография: Instagram, Profimedia

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA