Защо Ариана Гранде спира да говори за любовния си живот?

Изненадани сме, имайки предвид последния албум на певицата, който е изцяло посветен на него.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 април 2020

След като издаде цял албум, вдъхновен от връзка и още един, посветен на шумна и гръмотевична раздяла, едва ли за някого е изненада, че Ариана Гранде пази настоящата си връзка извън светлината на прожекторите. Говори се, че поп певицата се среща с агента на недвижими имоти Далтън Гомес, но дори и най-люботните ѝ фенове лесно могат да установят, че той не присъства в нито един от социалните канали на Гранде.  

ариана гранде

Във вече изтрито Instagram story, певицата сподели видео на Флорънс Пю, в което тя открито заявява, че любовният ѝ живот не е работа на никого и ще пази личните моменти от живота си само за близките си хора. Ариана се съгласява с актрисата от "Малки жени" и споделя, че омразата вече не е модерна и няма нужда останалите да ѝ казват кого трябва или не трябва да обича и в какъв момент от живота си. "Това не е ваша работа!"

ариана гранде

Имайки предвид, че голяма част от световните хитове на Ариана са буквално за най-малките (и понякога излишни) детайли от любовния ѝ живот, сме изненадани от това нейно решение. Явно в даден момент славата си казва думата. Сигурни сме, че има и други източници на музикално вдъхновение.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA