Мадона, Селин Дион, Виктория Бекъм: Как звездите отпразнуваха Великден?

Имайки предвид ситуацията, в която се намира светът, тази година любимите ни звезди отбелязаха Великден доста по-скромно и традиционно.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 април 2020

Следвайки католическия клон на християнството, любимите ни звезди вече отбелязаха Великден. Напълно естествено, повечето от тях дадоха своя принос към алгоритма на социалните мрежи, като заложиха главно на снимки от стари празненства, допълнени от мотивиращи послания в контекста на социалната изолация. Ето какво направиха Мадона, Селин Дион, Лиам Хемсуърт и компания...

Виктория Бекъм публикува throwback видео на малката Харпър, което тя описва като "най-сладкия великденски спомен". Британската дизайнерка сподели, че в мислите ѝ са всички, които изпитват трудности при отбелязването на празника. 

Дрю Баримор на свой ред призова хората да останат вкъщи и да се отдадат на любимите си занимания. Нейните включват оцветяване, настолни игри, засаждане на растения и още куп други творчески дейности, които не са никак лоша идея за ден под карантина.

Лиам Хемсуърт повече от отлично знае как да прикове вниманието на милионите си почитатели. Австралийският актьор пусна кадър, в който го виждаме в леглото си ... гол, в компанията на чаша чай, отново призоваващ обществеността към безопасност.

От своя страна пък, бившата съпруга на Лиам - Майли Сайръс, публикува няколко стари кадъра от своя великденска фотосесия, с която честити празника на всички.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън споделиха красив пейзаж в официалния си Instagram и окуражиха всички да останат позитивни въпреки ситуацията, в която се отбелязва един от най-големите християнски празници.

Мишел Обама също постна ретроспективен кадър на цялото семейство, което е под социална изолация. Бившата първа дама на САЩ сподели, че и те, като всички останали, се опитват да запазят духа на празника в трудните условия и попита своите почти 40 милиона последователи какво правят те, за да почетат Великден подобаващо.

Кралицата на кънтри музиката Доли Партън сподели специално музикално изпълнение, което подари на всички, само няколко седмици, след като направи огромно дарение в борбата с коронавирусната пандемия.

"След като прекарваме този Великден вкъщи, искам да пожелая, сега повече от всякога, на вас и вашите близки, да бъдете здрави. Да се погрижим едни за други", призова Селин Дион, която изглежда, че не се е отказала от практикуването на egg hunt традицията в задния двор на дома си, заедно със семейството. 

Аманда Сейфрид, добре позната на всички ни покрай ролите си в "Mamma Mia" и "С дъх на канела", очарова аудиторията си в социалните мрежи с кадър, на който виждаме семейната австралийска овчарка Фин с чифт заешки уши. 

Джесика Симпсън разкри, че не само за децата, но и за самата нея, това отбелязване на празника, е било истинско предизвикателство, но въпреки това тя е успяла да се наслади на времето, прекарано заедно.

Мадона също не пропусна да сподели видео в своя официален Instagram акаунт, в което виждаме децата да обикалят из двора на къщата, търсейки яйца и други сладки неща. Madame X не пропуска повод да направи празникът запомнящ се!

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA