Откровените признания на Камерън Диас за майчинството

"Толкова съм благодарна и щастлива, това е най-страхотното нещо в живота ми досега!"

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 април 2020

Въпреки образа си на кучката, която иска внимание и знае как да го привлече към себе си, Камерън Диас прави всичко възможно, за да запази личния си живот наистина личен. Откакто актрисата и съпругът ѝ Бенджи Мадън посрещнаха първото си дете, Камерън започна да говори повече за майчинството и сподели, че всъщност отглеждането на детето е точно такова, каквото си го е представяла. И дори повече. 

Вчера в Instagram Live Диас описа майчинството като "най-добрата, най-добрата, най-добрата част" от живота си. "Обичам да съм майка", споделя тя. "Толкова съм благодарна и щастлива, това е най-страхотното нещо в живота ми досега, имам голям късмет, че го правя с Бенджи. Толкова е страхотно. Просто съм развълнувана."

камерън диас

Камерън разкри също, че социалното дистанциране не е променило голяма част от цялостното ѝ усещане за преживяването, с изключение на това, че сега няма възможност да се види с близките си роднини и приятели. "Така или иначе живея под карантина, защото имам тримесечно бебе. Животът ми беше напълно тих и неподвижен през последните няколко месеца. Имах приятели около мен през цялото време, а сега просто не виждам никого."

Холивудската звезда сподели, че се чувства комфортно в пределите на дома си и обича да готви, но не отрича, че целият свят е обладан от лудост в момента. Камерън изрази благодарността си към своя съпруг и сподели, че той е "толкова невероятен. Гледа я, а аз отивам в кухнята, започвам да правя вечеря, наливам си чаша хубаво вино или гледам шоу, каквото и да е."

Въпреки че започна да споделя повече информация за личния си живот, имайки предвид тишината, която пази по принцип, Диас казва, че не е длъжна да споделя снимки на малката Радикс в социалните мрежи и именно поради тази причина, няма да го прави.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA