След 23 години брак Джейда Пинкет Смит разкри, че не познава съпруга си изобщо...

Въпреки че са женени от две десетилетия и не са стигали до развод, Джейда Пинкет и Уил Смит не крият проблемите в брака си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 април 2020

Пределно ясно е, че карантината ни даде толкова много възможности (и време!) за размисъл, че е нормално всеки да направи някакви изводи за живота си - без значение дали става дума за любовния такъв или за нещо друго. А ето и поредното доказателство, че звездите са като всички нас. По време на онлайн гостуване в специална Facebook Watch поредица, Джейда Пинкет Смит разкри, че всъщност не познава толкова добре съпруга си, с когото са женени... от 23 години.

"Трябва да бъда честна. Мисля, че едно от нещата, които разбрах сега е, че изобщо не познавам Уил", споделя нежната половина от актьорското семейство. Тя обясни, че животът в даден момент ни изправя пред възможността да опознаем партньора си наистина, дори да не искаме това да се случва. Случва се, така или иначе. "Чувствам, че има слой, до който достигаш, животът те натоварва и оставаш с идея в главата си за това кой е партньорът ти, но това не е той." Прекарвайки много време заедно, затворени вкъщи, Джейда сподели, че сега с Уил са на съвсем различно ниво на интимност. "Това е интимността. Да успеем да стигнем до дълбочина и да разберем кои са нашите близки, без да имаме предвид собствените си виждания и разбирания." 

уил смит

Джейда и Уил са една от най-дългогодишните двойки в Холивуд и въпреки че не са стигали до развод, двамата не крият, че са се разделяли по време на брака си, за да имат време да осмислят "емоционалните си предателства" и да разрешават с лекота конфликтите, които се появяват с течение на времето. "Уил и аз сме в процес. Той отделя време, за да се научи да обича себе си. Аз отделям време, за да се науча да обичам себе си и заедно ще изградим приятелството по пътя", споделя госпожа Смит. Дост голяма смелост от нейна страна да направи подобно признание в публичното пространство, не мислите ли?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA