Как Меган и Хари отпразнуваха втората годишнина от сватбата си?

Използваме втората годишнина на принц Хари и Меган Маркъл, за да си припомним живота им в кралското семейство...

Трудно е да повярваме, че изминаха две години, откакто всички, без значение в коя часова зона се намираме, вперихме поглед към малкия екран, за да видим как принц Хари и Меган Маркъл ще си кажат заветното "да". Големият ден се оказа 19 май 2018 г., по-малко от 24 месеца преди двойката да реши да се оттегли от постовете си на "старши" членове на британското кралско семейство.

Обикновено кралската фамилия отпразнува важните моменти със специални пожелания в социалните мрежи, но за втората годишнина на принц Хари и Меган Маркъл, не видяхме такива. Това, разбира се, поведе началото на спекулации, че въпреки предполагаемото уталагане на ситуацията, напрежението в семейството все още е явно изразено. Ако върнем лентата назад обаче, принц Уилям и Кейт Мидълтън не поздравиха двойката и за първата годишнина от сватбата, когато двамата все още бяха на територията на Великобритания.

хари и меган

Според един от близките приятели на двойката, Хари и Меган са прекарали специалния ден "най-вероятно офлайн, наслаждавайки се един на друг, на Арчи и с време да размишляват за последните две години". Дали ще разгледат сватбения си албум или ще проследят излъчването на големия ден в медиите, не е ясно, но сватбата им продължава да бъде най-модерната и красива такава, която се е провеждала в замъка Уиндзор. 

Въпреки че бе сравнително малка спрямо кралските стандарти, списъкът на гостите беше всичко друго, но не и случаен - Джордж и Амал Клуни, Опра Уинфри, Дейвид и Виктория Бекъм, както и колеги на Меган от сериала "Костюмари", където изгря нейната звезда.

хари меган

След като посрещнаха на бял свят принц Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор малко преди първата си годишнина, сега, животът на двойката е много по-различен. Миналата година двамата рядко напускаха първите страници на таблоидите, принц Хари дори заведе иск срещу няколко британски медии, а в опитите си да популялизират екологичните си каузи, отказвайки да летят с частни самолети и да посетят кралицата в Балморал, където тя прекарва лятото, започна да се коментира желанието им да се откажат от привилегиите на кралския живот и да се впуснат в търсене на независимост и финансова свобода.

меган хари

Зад стените на двореца Хари и Меган са се опитали да направят всичко онова, което искат, спазвайки възможно най-много кралския протокол, който определено им се стори твърде тесен. Хари, от своя страна, е бил "дълбоко нещастен" и чувствал, че "е бил отрязан от собствените си роднини", споделяйки, че Меган никога не е била приветствана подобаващо от всички, въпреки непрекъснатите упреци от страна на медиите, че е встъпила в брак по сметка. Работата ѝ като гост-редактор на британския Vogue и приноса към редица други благотворителни иницативи, така и не успя да докаже, че присъствието ѝ там може да е било предварително отиграно, но в никакъв случай не е незаслужено.

„Последната година беше доста епична и всички промени, които преживяха, са огромни. Те са в нова страна, все още са сравнително нови родители. За да бъда честен, те просто искат малко въздух - в момента се установяват и работят върху по-ясна визия за това, което искат за бъдещето", споделя друг приятел на двойката. 

Двамата със сигурност вече се наслаждават на "свободния" си живот, макар следенето на всяка тяхна крачка да продължава с пълна сила. В момента, успоредно с установяването на Archewell - новата им благотворителна организация, "която всъщност стана вдъхновение за името на нашия син", херцогът и херцогинята на Съсекс са готови да издадат и първата си официална биографична книга, която носи заглавието "Да намериш свободата: Хари, Меган и създаването на модерното кралско семейство" и ще бъде на пазара на 11 август. 

хари меган

Дългоочакваната биография е дело на журналистите Омид Скоби и Каролин Дюран, а според приятели на "модерното кралско семейство", Меган няма търпение тя вече да бъде в книжарниците. "Тя казва, че книгата най-накрая ще постави на място всички важни въпроси и ще покаже на света защо не им е останал друг избор, освен да напуснат кралското семейство." Макар да напуснаха фамилията в желанието си да преследват сравнително нормален живот, двамата продължават да бъдат под светлината на прожекторите - сега, дори повече от всякога.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA