Джиджи Хадид за пластичните операции и бременността по време на Седмицата на модата

Супермоделът, който ще стане майка тази есен, отговаря на всички нелепи теории, които е виждала за себе си в интернет пространството.

Откакто стана ясно, че Джиджи Хадид и Зейн Малик очакват първото си дете през септември, вниманието към супермодела и поп музиканта не спира да расте. След циркулирането на слуховете, че двамата ще стават родители, самата Хадид потвърди новините и вече се чувства готова да отговори на няколко любопитни въпроса.

По време на нов Instagram Live с гримьор от екипа на Maybelline, Джиджи показа грим уменията си и коментира открито дали се е възползвала от услугите на пластичната хирургия. „Толкова е смешно, нещата, които виждате онлайн. Хората мислят, че оформям веждите си, защото изглеждат така. Ако погледнете бебешките ми снимки, тези луди извити вежди са с мен, откакто се родих. Също така, хората мислят, че имам филъри в лицето си и затова то е кръгло - такова е, откакто се родих", разкрива по-голямата сестра на Бела Хадид.

"Обичам да съм такава, каквато съм. Приех себе си. Това не означава, че нямам несигурност"

"Особено по време на Седмицата на модата, няколко месеца преди, сещаш се...", споделя още тя, имайки предвид, че майчинството почти задължително се движи успоредно с голяма промяна в тялото. Джиджи казва, че единствената такава, забелязала до този момент, е големината на бузите ѝ, което няма да налага "използването на никакви филтъри. Доволна съм от естественото движение на нещата."

След като демонстрира как запълва веждите си, Джиджи се върна към темата за пластичната хирургия и коментира, че е твърде уплашена да експериментира с нея и „никога не е инжектирала нищо" в лицето си. "Лицето ми отслабна, още когато бях на 17, а има хора, които правят постоянни корекции. Обичам да съм такава, каквато съм. Приех себе си. Това не означава, че нямам несигурност, но за специални случаи, можете да направите каквото поискате с малко грим."

джиджи хадид

Въпреки отрицателното си мнение за хирургичните интервенции, Хадид споделя, че е щастлива за всички, които преследват желанията си, каращи "да се чувстват по-удобно и по-добре в собствената си кожа." На това казваме позитивен звезден пример!

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA