Джиджи Хадид потвърди бременността си и сподели първи подробности

"Бихме искали да го обявим по собствен начин, но сме много щастливи и благодарни за добрите пожелания и подкрепата на всички."

Само преди няколко дни в публичното пространство се появи информацията, че Джиджи Хадид е бременна. Часове по-късно изплуваха и акценти от предполагаемо интервю на майката на супермодела, но краят на спекулациите вече е поставен. Самата Хадид лично потвърди новините в интервю за The Tonight Show с Джими Фелън.

Джиджи сподели, че макар да се вълнува от бременността, тя наистина е искала новините да не се бяха появили така. "Очевидно, знаете, бихме искали да го обявим по собствен начин, но сме много развълнувани, щастливи и благодарни за добрите пожелания и подкрепата на всички." 25-годишната красавица разкри, че това да е бременна, докато е под карантина, не е идеалният момент, който е имала като визия в главата си, но пък се старае да използва времето, за да се наслаждава на компанията на семейството си и Зейн Малик.

Имайки предвид, че доста майки развиват по-силен апетит от обичайния, Фелън попита Джиджи за нейния хранителен guilty pleasure. По-голямата сестра на Бела Хадид каза, че ако има нещо, за което не може да спре да си мисли в момента, това са бейгълите. Тя ги обича толкова много, че дори за рождения си ден, който отпразнува в семейната ферма през уикенда, тортата е била именно във форма на такива. 

джиджи хадид зейн малик

Новините за бременността на Хадид се появиха в началото на седмицата, а близки приятели на бъдещето семейство разкриват, че след като двамата се събраха в края на миналата година, усещането е било, "сякаш никога не са прескачали ритъм и са знаели какво искат. Джиджи неведнъж е споделяла, че иска да създаде семейство и вижда Зейн, като подходящият човек, с когото да прекара остатъка от живота си."

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA