Сиена Милър знае, че Ариана Гранде е по-известна от нея, но не се притеснява

Супермоделът, актриса и майка разкрива, че най-накрая е открила своето място под слънцето и не изпитва нужда да се доказва пред останалите.

„IT-момичето с известни гаджета и бохо стил", така Сиена Милър бива заклеймена от таблоидите преди около 15 години. Русокосата красавица има зад гърба си редица рекламни кампании, собствена модна линия за Pepe Jeans и няколко корици за Vogue, като именно тя е главното действащо лице на един от най-големите броеве в историята на изданието. В началото на века Милър прави своя актьорски дебют във филма „Южен Кенсингтън", но големият пробив в кариерата ѝ идва със  „Златното момиче" от 2006-а, който помага на кинокритиците да видят в лицето на Сиена истинско актьорско откровение.

674

Самата тя признава, че съвсем скоро е открила баланса в живота си, имайки предвид цялата известност, с която разполага: „Винаги има и добри, и лоши страни. Би било нелепо да кажа, че славата не дава никакви предимства, всичко е забавно и вълнуващо. Преживявала съм неща, за които дори не бих могла да мечтая, но има твърде много напрежение…" Сиена не крие, че мрази поставянето на етикети и отлично знае, че винаги е била възприемана като „модел" или „онази актриса".

687

"Намирам се в етап от живота си, в който има толкова много други неща, които ме интересуват, далеч от одобрението на хората"

На снимачната площадка на филма, дал зашеметяващ старт на нейната кариера, Милър има възможността да работи с Харви Уайнстийн. Актрисата признава, че той никога не е постъпвал некоректно спрямо нея и дори разказва за момент, който се е оказал повратна точка в нейните професионални взаимоотношения: „Влезе в стаята, каза ми: „Няма да ходиш повече по купони", излезе и затръшна вратата. Аз се разплаках. Точно тогава той влезе отново и каза: „Това е защото съм безкрайно горд от теб", и я затръшна отново."

Сиена най-накрая е себе си и гордо заявява, че няма нужда от признание за работата или живота си. „Можех да поема по път, който е много по-голям и бляскав, но съм в етап от живота си, в който има толкова много други неща, далеч от одобрението на хората, които ме интересуват", разкрива тя. Докато ние въздишаме по горещи фотосесии от нейното портфолио или се възхищаваме на някое от екранните й превъплъщения, Милър признава, че идеята за известност зависи много от индивидуалното възприятие – „За дъщеря ми аз не съм известна, нейният пример за известен човек е Ариана Гранде."

оа

В момента 38-годишната звезда е в своя преход от супермодел към майка и страхотна актриса. „Винаги съм била професионалист и съм се опитвала да бъда добър човек, но животът понякога е хаос. За много неща не бях готова. Исках да живея и го направих. Все още го правя." „Златното момиче" най-накрая е открило златната среда!

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA