Кейт Мидълтън се чувства "уморена и в капан" след оттеглянето на Меган и Хари

Изглежда, че напрежението в кралското семейство е дошло в повече на херцога и херцогинята на Кеймбридж.

Докато принц Хари и Меган Маркъл се наслаждават на свободния си живот в Лос Анджелис, нещата за принц Уилям и Кейт Мидълтън не стоят толкова просто. Източници, близки до британското кралско семейство, разкриват, че херцогинята на Кеймбридж се чувства "изтощена и в капан", след като двойката се оттегли от постовете си на старши членове на фамилията. С голямата промяна в семейството, изглежда, че Кейт и Уилям е трябвало да поемат задълженията на Хари и Меган, а напрежението от този факт се е оказало твърде голямо за Мидълтън.

кейт

Приятел на двойката споделя пред Tatler, че "Кейт е яростна за по-голямото натоварване. Разбира се, че се усмихва и се облича по подходящ начин, но не иска това. Чувства се изтощена и в капан. Работи толкова усилено, трябва да бъде на разположение през цялото време."

кейт меган

Източниците на британското издание разкриват, че още преди началото на пандемията от COVID-19, Уилям и Кейт са имали намерението да прекарат повече време с децата си, което е практически невъзможно с оглед на десетките задължения в кралския календар, но "Кейт разбира, че единственото кредо на кралското семейство е дълг, дълг, дълг".

кейт

Новините идват само няколко дни, след като Кейт обяви, че планира да остане с децата си у дома, въпреки че много училища са готови да отворят врати. Неотдавна Мидълтън сподели колко активни са всъщност принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, затова всеки ден от социалната изолация се налага тя да измисля различни активности, с които да ги занимава - печене на сладки, засаждане на растения и допълнителни занимания по учебните уроци. "Децата имат толкова голяма издръжливост. Честно казано, не знам как е възможно." 

кейт меган

И докато напрежението между синовете на принцеса Даяна изглежда, че започва да се уталага, кралските репортери продължават да смятат, че голяма част от проблемите в отношенията идват от съпругите на двамата братя. "Имаше инцидент на репетицията на сватбата на Меган и Хари. Беше горещ ден и се зароди спор дали шаферките трябва да носят чорапогащи или не. Кейт, следвайки протокола, почувства, че трябва. Меган не ги искаше", коментира очевидец. Надяваме се, че нещата ще получат своя положителен завършек, когато и да се случи това.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA