Меган Маркъл е вярвала в тази конспиративна теория!

„Меган беше убедена, че има конспиративна теория спрямо нея, затова буквално се наложи да изчезне от публичното пространство за известно време."

Меган Маркъл и принц Хари бързо започнаха с живота си извън светлината на прожекторите и се преместиха в Лос Анджелис. Изпълнявайки задълженията от кралския календар на пълен работен ден, херцогинята на Съсекс беше принудена да се справя с много расистки и негативни коментари за себе си в таблоидите. Източници, близки до двойката, разкриват, че в даден момент Меган дори се е страхувала да излезе навън, защото е било възможно да направи нещо, което да привлече допълнителна негативна преса към нея и семейството.

меган хари

Приятели на бившата актриса споделят, че тя се е "чувствала в капан и е останала с усещането за клаустрофобия", което пък в последните няколко месеца е предизвикало редица паник атаки. Имайки предвид негативното отношение на медиите към херцогинята на Съсекс, кралски репортер във Великобритания разкрива, че тя е усещала присъствието на конспиративна теория, насочена към нея.

„Меган беше убедена, че има конспиративна теория спрямо нея, затова буквално се наложи да изчезне от публичното пространство за известно време. Чувстваше се като аутсайдер от самото начало. Животът ѝ не беше такъв, какъвто го искаше, затова трябваше да се махне", споделя източник, близък до семейството.

хари и меган

Според него един от най-големите проблеми за Меган е била липсата на приход. „Винаги е работила и мисля, че се чувстваше неудовлетворена. Присъствието на финансова свобода в живота им беше голяма част от причината да си тръгнат." И въпреки че двамата вече продължават напред в Града на ангелите, изглежда нещата не са съвсем перфектни. „Хари имаше установен живот във Великобритания, не познава никой в Ел Ей и може би се чувства така, както Меган се чувстваше в Обединеното кралство – самотен и без посока."

Може би ще разберем цялата истина в официалната биография на двойката, която ще се появи на пазара на 11 август и обещава да разкаже тяхната гледна точка за всичко, случило се в последните няколко месеца. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA