Алиша Кийс, музиката, семейството и способността да бъдем добри хора

"Наистина вярвам, че ние сме това, което чакаме и това, което търсим", споделя талантливата изпълнителка.

Алиша Кийс дава старт на зашеметяващата си кариера, когато е само на 20 години. С дебютния си албум „Songs in A Minor" тя достига заветната първа позиция в класацията Billboard 200 и печели цели пет награди "Грами". Въпреки невероятния си звезден път, звездата е категорична, че не би се върнала в този период от живота си. 

"Кълна се, не бих се върнала в 20-те си години, дори ако някой ми плати - това беше буквално най-лошия ми период", споделя Кийс пред списание InStyle. „Бях толкова сляпа, толкова зависима от мнението на всички останали, толкова ненаясно със себе си." Точно този период от живота ѝ съвпада с тежък емоционален срив, от който тя излиза благодарение на йогата и медитацията, които продължава да практикува ежедневно.

https://www.instagram.com/p/CBQPiA4A1wb/

За нея ключът към осъзнатото ежедневие е това да бъдем фокусирани върху хората и нещата, които имат значение за нас. "Ние сме толкова добри, колкото и способността ни да се свързваме помежду си. Всичко останало е без значение", споделя още тя пред американското издание.

"Не правим добро, когато съдим хората, а дори не ги познаваме. Наистина вярвам, че ние сме това, което чакаме и това, което търсим. Начинът, по който отглеждаме децата си, начинът, по който избираме да бъдем един с друг, начинът, по който се изправяме пред света."

https://www.instagram.com/p/CBQWZXeAXI5/

Когато става въпрос за отглеждането на двамата ѝ сина, изпълнителката на Girl on Fire споделя, че има много примери от живота си за това какво трябва и какво не трябва да прави, получила ги от своите родители. "Майка ми показваше какво означава да бъдеш здраво стъпил на земята и жестоко лоялен", докато баща ѝ в общи линии е отсъствал от живота ѝ, след като ги изоставя, когато Алиша е само на 2. "Трябва да сте до децата и да им отделяте време, защото никога няма да си върнете тези моменти."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA