Скандалът между Джони Деп и Амбър Хърд продължава в съда

Съдебната битка между Джони Деп и Амбър Хърд започва с пълна сила още от първия ден...

Битката между Джони Деп и Амбър Хърд продължава с пълна сила, а съдебната част от нея вече е налице. Когато всички видяхме как двамата бивши съпрузи пристигат в съда, за да се изправят един срещу друг, не ни остана нищо друго, но да се запитаме какво се е случило между четирите стени, в които се разиграва един от най-големите конфликти, който Холивуд е посрещал напоследък.

След като Хърд взриви света с признанията, че Деп я е насилвал системно и го определи като истински социопат, актьорът пусна официално изявление, в което опроверга всички неверни факти и определи позицията на Хърд като "абсолютна клевета."

57

"Сега съм убеден, че тя влезе в живота ми, за да вземе от мен всичко, което си струва да вземе, и след това да унищожи това, което остана от него", споделя актьорът. Докато Хърд продължава да твърди, че Деп не е нищо друго освен ревнив, изпълнен с ярост, пиян и злоупотребяващ с наркотици мъж, той категорично отрича да е правил каквото и да е от споменатите от нея неща.

По време на съдебния процес Джони свидетелства, че е „немислимо" да удари жена, тъй като южняшкото му възпитание не го позволява. Самият той признава, че е пробвал всички възможни наркотици в последните няколко години, но този етап от живота му вече е зад гърба му и наистина се опитва да продължи напред.

578

Скандалите между двойката са бурни и толкова многобройни, че съдебният процес вероятно ще продължи немалко време. Адвокатският екип на Деп дори е представил снимка, на които се виждат окървавените пръсти на актьора, които се предполага, че са пострадали в един от по-сериозните конфликти между него и Амбър. 

Деп каза пред съда, че Хърд има "обмислена, но не диагностицирана личност." "Многократно ми казваше колко много се възхищава на моите филми, но по-късно в нашата връзка тя призна, че не е гледала нито един от тях. Тя е нарцис, социопат и напълно емоционално нестабилен човек." 

57

Продължаващата война между двамата със сигурност не е от полза за вече противоречивата актриса, защото след оттеглянето на част от нейния екип от адвокати, в уебсайта Change.org се появи и петиция, която има за цел да отстрани Амбър от предстоящото продължение на "Аквамен". В случай че сте любопитни, подписали са я над 500 000 човека!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA