Джиджи и бременността под светлината на прожекторите

"Не искам да се събуждам всеки ден по време на бременността си и да се притеснявам, че трябва да публикувам нещо."

Бременна съм, но е очевидно, че това не е най-важното нещо, което се случва в света

Когато Джиджи Хадид обяви, че е бременна, всички нейни фенове останаха изненадани, но и развълнувани от щастливото стечение на обстоятелствата.

Вчера красавицата използва Instagram Live, за да покажe своя специален проект Gigi Journal, който разработва съвместно с V Magazine и да разкрие как протича бременността ѝ, която се развива пред очите на нейната многомилионна аудитория. 

Супермоделът увери всички, че бремеността ѝ върви нормално, но не смята, че с оглед на ситуацията около пандемията и движението Black Lives Matter, има нужда тя да бъде позиционирана в центъра на внимание. 

"Толкова съм благодарна за положителните коментари и въпросите, искам просто да знам, че всички сме добре и в безопасност. Всичко върви чудесно", споделя по-голямата сестра Хадид. "Очевидно е, че много хора са объркани защо не споделям повече, но съм бременна по време на пандемия, очевидно е, че това не е най-важното нещо, което се случва в света."

47

"Не бързам да споделям всичко, защото имам чувството, че трябва да преживея момента"

Джиджи разкрива, че именно това е причината тя да пази важните моменти само за семейството и приятелите си. "Много хора загубиха живота си заради коронавируса, който все още е факт. После се насочихме към движението BLM и реших, че нашето присъствие в социалните медии трябва да се използва за това."

Красавицата отговори на критиките, че не споделя подробности за бременността си, но увери всички, че за в бъдеще ще бъде по-активна, още повече, за да може да бъде в помощ на всички останали майки. Показвайки издутото си коремче, Джиджи увери всички, че в зависимост от ъгъла, който използва за снимките, то може да изглежда по-голямо или по-малко. 

https://www.instagram.com/p/B-vBESxnDpB/

"Опитвам се да документирам всичко, защото съм чувала много хора да казват, че не трябва да пропускаме важните моменти", споделя още тя. "Просто не бързам да споделям всичко, защото имам чувството, че трябва да преживея момента. Не искам да се събуждам всеки ден по време на бременността си и да се притеснявам, че трябва да публикувам нещо."

Очевидно Джиджи е готова да се наслади на момента, а ние сме повече от развълнувани за малкия наследник, който ще се появи на бял свят през септември.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA