Камерън Диас с интересно признание за живота в Холивуд

"Знам, че много хора няма да го разберат, но има особена енергия, когато си в центъра на внимание."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 август 2020

Макар напоследък все по-често да чуваме и виждаме Камерън Диас, тя не се чувства готова да се завърне в Холивуд и за момента се е отдала на майчинския аспект от живота си.

След като пусна на пазара своя собствена линия вино, актрисата се срещна (виртуално, разбира се) със своята колежка Гуинет Полтроу, за да сподели, че отказването от кариерата е успяло да ѝ донесе мир. 

"Мир в душата ми, защото най-накрая се грижех за себе си", разкрива Диас след дългите години работа на снимачните площадки. Тя обясни, че филмите са я отдалечавали толкова много от дома и близките хора, че не е намирала време за нищо друго. "Спрях и наистина погледнах живота си. Когато правиш филм, те те притежават. Там си по 12 часа на ден в продължение на месеци и нямаш време за нищо друго."

Талантливите блондинки не пропуснаха да коментират енергийното отражение в ежедневието си и това колко всъщност е важно да се грижим за себе си.

https://www.instagram.com/p/CC99jMwhhHB/

"Знам, че много хора няма да го разберат, но има особена енергия, когато си в центъра на внимание. Трябваше да взема контрола обратно и да поема отговорност за собствения си живот", разкрива още Камерън. "Толкова дълго ходех, работех, правех филми, а не създавах никакво пространство за личния си живот." 

Очевидно животът в Холивуд наистина не е само цветя и рози.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA