Как преминават последните дни от бременността на Джиджи Хадид

"Нещата вървят наистина гладко, а Джиджи и Зейн са по-близки като двойка, от когато и да било", споделят приятели на звездното дуо.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 август 2020

Джиджи Хадид и Зейн Малик очакват първото си дете през септември, което означава, че до броени дни супермоделът ще стане майка. Двойката вече е в Ню Йорк, където се очаква да се случи голямото събитие, а времето си там ще прекарат в новообзаведения апартамент на Джиджи в Сохо, който тя сподели наскоро в Instagram. 

Източник, близък до семейството, разкрива, че заедно с Джиджи и Зейн, в Голямата ябълка са и майката на Хадид - Йоланда, както и по-малката ѝ сестра Бела, която също има апартамент в близост до дома на сестра си.

https://www.instagram.com/p/CDbv3EhHUlp/

Приятели на горещата двойка казват, че музикантът и звездата от котешката пътека са "наистина развълнувани и обичат това преживяване заедно. И двамата четат родителски книги, забавляват се да планират детската стая и мислят напред. Нещата вървят наистина гладко и са по-близки като двойка, от когато и да било." 

Йоланда също е била огромна помощ за Джиджи по време на бременността. "Тя е толкова щастлива, че е с майка си през всичко това", разкриват още близки на семейството, уточнявайки, че ситуацията напоследък определено е променила перспективата на Джиджи за живота оттук нататък. "Със Зейн прекарват много време на открито и се наслаждават на хубавата промяна на темпото. Тя определено не иска да се върне към хаотичния начин на живот."

https://www.instagram.com/p/CEWorgXniHr/

https://www.instagram.com/p/CEWod3eHzbN/

Неотдавна Хадид коментира и обърканите реакции на нейните фенове, които се питат защо тя не споделя повече информация и снимки в хода на бременността. Супермоделът увери всички, че тя върви нормално, но не смята, че с оглед на ситуацията около пандемията и движението Black Lives Matter, има нужда да бъде позиционирана в центъра на внимание.

https://www.instagram.com/p/B9Cb-7Tn8XZ/

"Толкова съм благодарна за положителните коментари и въпросите, искам просто да знам, че всички сме добре и в безопасност. Всичко върви чудесно", споделя по-голямата сестра Хадид. "Очевидно е, че много хора са объркани защо не споделям повече, но съм бременна по време на пандемия, очевидно е, че това не е най-важното нещо, което се случва в света."

"Опитвам се да документирам всичко, защото съм чувала много хора да казват, че не трябва да пропускаме важните моменти", казва още тя. "Просто не бързам да споделям всичко, защото имам чувството, че трябва да преживея момента. Не искам да се събуждам всеки ден по време на бременността си и да се притеснявам, че трябва да публикувам нещо."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA