Лана Дел Рей казва, че ще "умре като аутсайдер"

Изпълнителката на High By The Beach подготвя седмия си студиен албум и... ами, просто продължава да е себе си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 септември 2020

Всички албуми на Лана Дел Рей до този момент са абсолютен успех. Доказват го и шестте номинации за „Грами", които талантливата изпълнителка има в своята биография. И все пак, тя продължава да определя себе си като абсолютен "аутсайдер".

https://www.instagram.com/p/CEzhkK6prw4/

В нова среща с Interview, певицата споделя, че не е от артистите, които обичат извиненията. "Ще умра аутсайдер и това е готино", казва тя, допълвайки, че всяко нещо, което се случва, е отражение на реалните ни намерения. "Знаех, че не сме били подготвени психически за подобно нещо. Трябваше да си задам въпроса защо сме тук? Откъде дойдохме? Какво правим? Какво се случва, когато тази безумна, луда, научно-фантастична криза ни предизвика да останем сами със себе си?"

https://www.instagram.com/p/CE41_84JIL0/

Новият албум на Дел Рей Chemtrails Over the Country Club трябваше да излезе на 5 септември, но както с повечето други неща, пандемията оставя на заден план и него. Описвайки звученето на тавата, тя споделя: "Ще се запитате това ли е новият фолк и дали поемаме в посока кънтри. Водещият сингъл от албума е вдъхновен от невероятните ми приятелки и красиви братя и сестри. Цялостното звучене напомня за Средния Запад. Не е прекалено сладникаво или цветно, но има малко светлина." Не знаем за вас, но на нас ни звучи доста обещаващо.

https://www.instagram.com/p/CE4C6WrhJpX/

В края на този месец Лана ще реализира и дебютната си книга с поеми Violet Bent Backwards Over the Grass. Красивото издание с твърди корици ще включва написани на ръка текстове от самата певица и нейни оригинални фотографии.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA