Изведнъж всички започнаха да говорят за Ед Уестуик...

Лошото момче от "Клюкарката" очарова всички със замаяния си поглед, безпогрешен стил и... намеците за евентуално завръщане на сериала.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 септември 2020

Убедени сме, че ако сте сред хората, които не са пропуснали възможността да останат с часове пред екраните, впечатлени от случващото се в "Клюкарката", със сигурност се причислявате към феновете (или обожателите) на Ед Уестуик.

https://www.instagram.com/p/B--QcTHHdpR/

Британецът, който влиза в ролята на Чък Бас, е роден в Лондон, но отрасва в Хертфордшир. Той е третото и най-малко дете в семейството на психолог и университетски преподавател. Както можете да предположите, професионалният му път започва във възраст, в която ние вероятно дори не сме могли да обуем обувките си сами, защото на шест Ед вече получава главни роли в малки драми, а по-късно завършва The Barclay School и North Hertfordshire College, където се дипломира с пълна шестица в програма по бизнес, право и комуникации.

https://www.instagram.com/p/CAV5CCpHqDA/

Малко след това Уестуик започва работа в Младежкия театър на Лондон, докато през 2006 г. не прави филмовия си дебют във филма "Взлом", за който си партнира с Джъд Лоу. Година по-късно той вече е получил ролята в "Клюкарката" и предстои милиони момичета по целия свят да въздишат по него и замечтания му поглед, докато той не може да реши дали е мъжът за Блеър (героинята на Лейтън Мийстър). 

https://www.instagram.com/p/CCO3h-0nzTm/

Именно това екранно превъплъщение му осигурява световнопризнат успех, титлата Най-секси мъж на 2008 година, както и тази за един от "100-те най-красиви хора" според People. Разбира се, екипът на престижното издание GQ го обявява и за един от най-добре облечените телевизионни герои, което може би е голямата истина от всички възможни.

https://www.instagram.com/p/CEkRuVEH8_c/

Напоследък Instagram профилът на Ед бива все по-често забелязан от верните модни последователи и критици, които обаче са съгласни с почти всеки негов избор, тъй като той умело съчетава елегантността с ежедневието и показва, че не е задължително да бъдеш в костюм, за да изглеждаш добре.

https://www.instagram.com/p/CD4l9s1HxYE/

"За мен е важно да използвам платформата си за разпространяване на любов, повишаване на осведомеността по отношение на различни организации и за нещата, които биха могли да променят света", споделя наскоро самият той в комуникационните си канали.

https://www.instagram.com/p/B9r8GsQHN7N/

Именно там намекна и за потенциален reboot на емблематичния сериал, какъвто ще има, но не и с любимите на аудиторията герои. Въпреки това, той не изключва възможността един ден компанията отново да се събере. "Ще бъде страхотно отвличане на вниманието, но сега не е време за това. Важно е да помислим за проблемите и какво можем да направим, за да помогнем на останалите, дори да става дума за нещо малко."

https://www.instagram.com/p/B-aTYEaHhrK/

Съгласни сме с него, а за да прецените дали си заслужава да бъдете част от неговите над 7 милиона последователи, оставяме кадрите между тези редове!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA