Рийз Уидърспуун е била "ужасена" да стане майка

Звездата от "Големите малки лъжи" разкрива повече за началото на кариерата си и майчинството, което съвпада с него.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 септември 2020

Със сигурност можем да заявим, че Рийз Уидърспуун се превърна в истинска актриса пред очите на всички. Слънцето на Холивуд огрява звездния небосклон често, но самата тя признава, че задачата невинаги е била лека. Не защото не може да се справи с някоя роля, а защото трудно е балансирала живота между актьорската кариера и тази на майка.

https://www.instagram.com/p/CE62tW3gy1d/

По време на свое гостуване в токшоуто на Дрю Баримор, Рийз споделя, че някак си успешно се е справила да бъда майка на три деца, докато успоредно с това развива кариерата си като актриса, продуцент и предприемач.

"Забременях, когато бях на 22 години", разказва тя. "Нямах идея как ще балансирам работата и майчинството. Просто го правиш, нали знаете?" Притеснението идва и от факта, че когато е била в началото на 20-те си години тя все още не е била напълно утвърдено име, затова се е налагало да търси различни работни възможности, които да ѝ осигурят съответния месечен доход.

https://www.instagram.com/p/CE10PgQgpSI/

"Правех филми, но все още не бях човек, който можеше да избира роли или да изисква лентата да бъде снимана в близост до училището на децата. Нямах някаква сила в индустрията", споделя звездата от "Големите малки лъжи". "Бях като всяка друга майка, баща, партньор и родител, който се опитва да се справи."

https://www.instagram.com/p/CEXDutTAerT/

Поглеждайки назад, Рийз казва, че не би променила нещо, но отбелязва, че най-големите ѝ постижения не е била спечеленият "Оскар", а това, че е успяла да стане майка. "Махаш храната от устата си, дрехите от гърба си и съня от живота си, но всяка малка жертва си заслужава, защото това те кара да се събуждаш в неделя сутрин. Не са филмите или работата ми, а децата ми."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA