И новият портрет на Меган и Хари не остави хейтърите безразлични...

Херцогът и херцогинята на Съсекс отново влязоха във фокуса на обектива, този път заради визията на един черно-бял портрет.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 октомври 2020

Когато в началото на уикенда навсякъде започнахме да виждаме новият страхотен портрет на принц Хари и Меган Маркъл, почитателите на британското кралско семейство не пропуснаха да споделят романтичния черно-бял кадър, докато всички недоброжелатели се заеха да направят подробен анализ, отправяйки критика към присъстващите в него.

Фотографията е заснета от Мат Сейлс, а целта ѝ е да промотира предстоящата роля на херцога и херцогинята на Съсекс като водещи на виртуалния разговор TIME100, озаглавен Engineering a Better World.

https://www.instagram.com/p/CGZ7iYUHtrO/

Източник, близък до двойката, споделя, че Меган и Хари са участвали лично в избора на тема, курирането на съдържанието и избора на гости. Очаква се двамата да направят встъпителна реч, както и заключение в края на виртуалния ангажимент, който ще съдържа много специални гости, поставали на първо място в дневния си ред желанието за "по-състрадателен, безопасен и надежден дигитален свят".

"Херцогът и херцогинята на Съсекс са сред най-влиятелните гласове в света", споделя в официално изявление редакционният директор на TIME100. "Очакваме с нетърпение да работим с тях, за да подчертаем реални решения на някои от най-належащите проблеми на нашето време."

TIME100 ще бъде поредното участие на кралската двойка в активностите на престижното издание, след като наскоро точно те коментираха важността на гласуването, няколко седмици преди предстоящите президентски избори на територията на САЩ.

Вече може да се каже, че след оттеглянето им от редиците на британското кралско семейство, Меган и Хари все по-често са във фокуса на обектива и всеки един техен ангажимент бива проследен активно от множество гледни точки, в повечето случаи негативни.

84

Поводът за коментарите по адрес на Маркъл този път са заради нейния аутфит, който... ами, струва повече от нова къща в центъра на София. Костюмът на Меган е дело на Alexander McQueen и струва почти 3000 долара. Тя позира още с гривна Cartier на стойност 6500 долара, както и с часовник на бранда, който е бил притежание на принцеса Даяна... и е около 23 000 долара. 

Най-скъпото притежание се оказва брачната халка на Меган, чиято цена е 350 000 долара. Чудим се обаче защо тези критики са насочени само по адрес на Маркъл, след като Маккуин е любимият дизайнер на Кейт Мидълтън и самата тя наскоро се появи в негов костюм за официален ангажимент от кралския календар

Междувременно, може да гледате TIME Talks утре, 20 октомври, от 20:00 българско време, през социалните мрежи на списанието и онлайн на Time.com. Събитието е безплатно за регистрация и отворено за всички желаещи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA