Кейти Холмс се надява, че шокът ще завърши с надежда

"Просто имах време да бъда у дома и да слушам. Да живееш в момент без натиска на времето е най-ценният подарък."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 ноември 2020

"Светът се промени, придоби нова форма и вярвам, че станахме по-добри хора", споделя Кейти Холмс в своето есе за новия брой на Vogue Австралия. "Липсата на рутина, разкриването на истини, които лежат точно под повърхността, предизвикателството да се движим напред въпреки страха и готовността да бъдем отворени за това какъв ще бъде нашият нов свят, са реалности, които свързват всички ни", признава актрисата, която позира за ноемврийската корица на модната Библия.

"Надявам се, че това, което започна като шок, ще завърши с надежда", казва тя пред изданието, позирайки в кожен костюм Peter Do и обувки Mugler. 

"Виждайки семейството си в Охайо след месеци обаждания с FaceTime, почувствах се като в коледната сутрин. Очите на майка ми бяха по-ярки, ръцете на баща ми още по-силни, а прегръдките ни много по-здрави", разкрива Кейти. "Разходката в парка с приятел, чието малко дете правеше първите си стъпки ме върна назад във времето, когато собственото ми дете започна да ходи. Изпитах носталгия и бях удивена от силата на времето и продължаването на живота."

Последните няколко месеца Кейти прекарва в Голямата ябълка, където все по-често бе забелязвана в компанията на новия си приятел Емилио. Времето ѝ под социална изолация включва "хобита като шиене, рисуване и писане", които са успели "да се превърнат в нови белези на удовлетворение". "Просто имах време да бъда у дома и да слушам. Да живееш в момент без натиска на времето е най-ценният подарък." 

"Имах време да прегледам книгите, които ценя, включително Between the World and Me" от Та-Нехиси Коутс, Just Kids от Пати Смит и Play It As It Lays от Джоан Дидион." Филмите в личния ѝ списък с фаворити пък са тези на Ингмар Бергман, Агнес Варда, Жак Деми и Джон Касаветес. Класика!

Фотография: Katie Holmes, Bec Parsons/Instagram

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA