Знаете ли любовната история на Виктория и Дейвид?

Кралското семейство далеч не е единственото такова със синя кръв на Острова.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 ноември 2020

Бъдещото семейство Бекъм се среща за първи път през 1997 г., когато Spice Girls посещават мач на Manchester United, чийто полузащитник е Дейвид. Двамата бързо привличат медийно внимание и всички ги определят като страхотна двойка. По-малко от година след това Пош Спайс и г-н Бекъм обявяват годежа си, а датата, избрана за големия ден, е 4 юли 1999 година. Стъпка по стъпка, с течение на годините Дейвид и Виктория започват да налагат името си като бранд на пазара.

Име, което и до днес е олицетворение на стил, успех, сексапил и любов. Когато двамата вземат решението да станат семейство, те вече са богати и влиятелни в своите сфери на развитие, но заедно стават още по-впечатляващи. Сериозна заявка за това дават още в началото на съвместния си живот, когато отказват да дадат права на медиите да отразят тяхната сватба. 

68

Милион паунда по-късно, булката и младоженецът се появяват на страниците на британския ОК!. Изданието, посветено на големия ден, излиза в рамките на две поредни седмици, а продажбите отчитат близо два милиона копия. В свое интервю главният редактор на изданието разказва: "Те бяха избрали фотографа, гримьорите, цветята – целия екип, всички около тях. Говорим за 437 души! Знаеха какво искат, което не ги правеше съвсем „лесни" за работа, но бяха невероятни професионалисти". 

Около личния живот на Дейвид и Виктория винаги е имало доза мистика, което най-вероятно е и една от причините за любопитството към всяка тяхна крачка. Проектите в биографиите на двамата никога не са случайни и винаги са добре обмислени. Според Sunday Times, нетното състояние на двойката бива оценено на 355 милиона паунда. Дейвид има много професионални колаборации с Adidas, Samsung, Pepsi, L’Oreal и няколко собствени линии за H&M, а заедно с това е и собственик на модния бранд Kent & Curwen. Междувременно fashion линията на Виктория отчете загуба от близо 11 милиона паунда през 2017 година, но благодарение на инвестиция от близо 30 милиона днес стойността на компанията е три пъти по-голяма, отколкото в началото. 

68

В началото на връзката си семейство Бекъм все почесто се появява с идеално координирани тоалети, а понякога дори и прически. Ранните години на Виктория в модната индустрия не бележат особен успех въпреки модната линия, която прави за Rock & Republic. В този момент Дейвид е един от най-успешните футболни играчи, впоследствие става и капитан на националния отбор на Великобритания. Източник, близък до двойката, доверява, че този период е бил повратна точка за тяхната връзка - "Виктория играеше ролята на футболна съпруга за кратко, но бързо реши, че няма просто да стои до него и да бъде невидима". Слуховете за раздяла и изневери, които непрекъснато циркулират в медиите, не успяват да развалят отношенията между красавицата и… красавеца.

Един от най-големите публични скандали се заформя около предполагаемата връзка на футболиста с личния му асистент Ребека. Тази неприятна малка подробност, разбира се, по никакъв начин не спира Дейвид и Виктория да се появят заедно на корицата на W Magazine, да станат съседи с Том Круз и да добавят в списъка си с най-добри приятели имената на Уил Смит, Деми Мур и Риана. След като експерти, изследващи езика на тялото, „разкодираха" кадри на двойката от появата им на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари, бяха направени още доста спекулации за раздяла, но всички до една се оказват неверни. 

8

Две десетилетия брак в светските среди си е цяло постижение. В интервю за британския Vogue преди няколко години Виктория споделя: "Хората си измисляха толкова много неща за връзката ни през тези 20 години. Дейвид и аз вече просто игнорираме всички глупости и гледаме напред. Малко или много, тези слухове имат ефект върху хората около нас. Шестимата заедно сме по-силни, отколкото бихме били поотделно. Уважаваме семейната връзка. Това е ключът!". За 20-ата годишнина от сватбата миналата година двамата си подариха романтично пътешествие до Франция, където са имали възможността да получат частна обиколка на двореца Версай.  

Ами децата? Бруклин, най-големият им син, се занимава с фотография и вече издаде своята първа книга, събрала най-добрите му творби. Ромео има изяви като модел в няколко кампании на Burberry, а останалите са твърде малки за големия си пробив, който надали ще се забави във времето. Бившата говорителка на семейството Каролин Мактийър споделя, че интересът към двойката винаги ще бъде „неспирен", и допълва, че хората ги възприемат като „истински, дошли от нормални семейства и здраво стъпили на земята въпреки световната слава". Близки до тях коментират, че г-жа Бекъм е погълната от идеята за създаване на династия. Нещо, което не би ни изненадало, защото те вече имат нужните пари, популярност и уважение, за да се превърнат в Сър Дейвид и Лейди Виктория.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA