35 огнени момента за 35-ия рожден ден на Ирина Шейк

Пожелаваме честит рожден ден на Ирина, която успя да ни покаже истинското значение на огнения сексапил.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 януари 2021

"Най-красивата жена е тази, която е щастлива и винаги усмихната"

Ирина Шейк е Ирина Шейк. Майка, супермодел, модна икона, истинско олицетворение на парещия сексапил и изящната красота. Каквото и да е мнението ви за нея, тя знае как да запали пожар и го прави по най-стилния възможен начин.

Шейк е родена на 6 януари в бившия Съветски съюз, в семейството на миньор и учителка по музика. Споделя, че е наследила външния си вид от баща си и хората често я приемат за южноамериканка. "Баща ми беше с тъмна кожа, взела съм я от него. Заедно със светлите очи на майка ми", казва тя в интервю за Vogue. 

Ирина започва да свири на пиано на шестгодишна възраст, обучението си продължава в музикално училище, докато работи на две места, за да може семейството ѝ да се справи с нелеките финансови проблеми. След като завършва гимназия, Шейк учи маркетинг, но бързо разбира, че специалността не е за нея и бивайки забелязана от местна агенция за модели, печели конкурса за красота "Мис Челябинск 2004", а след това завладява страниците на Vogue, Harper's Bazaar, рекламните кампании на Versace, Burberry и куп други дизайнерски брандове, с които си партнира до днес.

"Няма значение дали сте малки, големи, млади или възрастни, кажете си, че се справяте невероятно и наистина ще бъде така"

Въпреки активно проследените в публичното пространство връзки с известни мъже, тя споделя, че ролята на майка е тази, осигурила ѝ най-голяма увереност. "Открих вътрешен мир и баланс, това ме накара да се почувствам по-уверена. Майчинството промени много неща в живота ми и сега откривам ново измерение на женската красота."

"Не съм този тип модел, който просто стои на едно място и иска да изглежда перфектно. Не съм перфектна. Имам дни, в които косата ми е зле, кожата също. Понякога не изглеждам като модел. Аз съм просто нормален човек", казва Ирина, а в галерията по-горе ще откриете 35 красиви момента от нейния житейски път. По един за всяка година. Честит рожден ден!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA