Според астрологията тези звездни двойки нямат нищо общо

Кой да предположи, че Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс дължат любовта си на нещо съвсем различно от луна в Козирог?

Допитваме се до астрологията на първа среща. Преди важно решение. Когато ни е скучно. В моментите, в които изненадващо започваме да правим планове за години напред. Най-вече когато става дума за любов? Но и звездите правят грешки. Особено когато става дума за звезди.

Доказват го тези двойки, които напук на различията в луните и асцендентите си, някак успяват да греят ярко. С деца, сватби, кариери и успешно разрешени по пътя проблеми.

БЛЕЙК ЛАЙВЛИ & РАЙЪН РЕЙНОЛДС

Тези двамата са любимата ни холивудска двойка, но ако питате звездите, съвместимост помежду им няма. Блейк е Дева, Райън - Везни. В опитите си да дадат на другия това, от което има нужда, те сблъскват собствените си гледни точки за света и е възможно да разберат, че не изповядват съвсем сходни представи за бъдещето.

57

ДЖОРДЖ & АМАЛ КЛУНИ

Джордж е Телец, а Амал - Водолей. Това означава, че двамата виждат живота по съвсем различен начин. Водолеите са мечтатели и често не разбират нуждата на Телеца от стабилност. Ясно е, че трябва да правят много компромиси, за да може нещата да се получат, но е напълно възможно да постигнат дългосрочно развитие.

57

ВИКТОРИЯ & ДЕЙВИД БЕКЪМ

Виктория е Овен, а Дейвид е роден под знака на Телец. Упоритостта им лесно предизвиква дисхармония, а за да бъдат щастливи и спокойни, и двете страни на тази връзка трябва да дават максимума или просто да се отдръпнат, ако видят, че нещата не се получават.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗВЕЗДНИТЕ ДВОЙКИ, ПРИ КОИТО ЛЮБОВТА НЕ ЗАПОЧВА ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД

57

СОФИ ТЪРНЪР & ДЖО ДЖОНАС

Тя е Риби, той е Лъв. В прав текст: особено токсичен съюз, двете половини на който нямат нищо общо помежду си. Тъй като са родени идеалисти, представителите на тези знаци могат да създадат вълшебна приказка, но само ако се уверят, че са пропуснали стъпките на пълния кошмар.

57

СКАРЛЕТ ЙОХАНСОН & КОЛИН ЖОСТ

Когато двете половини на една двойка са Стрелец и Рак, това означава, че те трябва да бъдат особено търпеливи, за да накарат нещата да заработят. По простата причина, че мечтаят за много различни неща. Хубавото обаче е, че разрешават проблемите с лекота, дори в дългосрочен план.

57

БИОНСЕ & ДЖЕЙ ЗИ

Възходи и падения. Знаете за какво говорим. Съюзът между Дева и Стрелец може да предизвика доста драма, тъй като винаги има предизвикателства, лъжи и премълчаване. Напрегнатата конфигурация сработва само когато има откровена комуникация.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA