„Искам да продължа да живея!": Селин Дион откровено за личния си живот

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 20 септември 2019

Тези дни Селин Дион, изпълнителката на песента от филма „Титаник", даде откровено интервю за американския канал YouTube Today: „Не се срещам с никого. Все още не съм готова за връзка. Много се радвам, че съм заобиколена от толкова много прекрасни хора, те знаят как да ме накарат да се смея."

Певицата за първи път откровено разказа за връзката със съпруга си в последните му дни. „Той ми се обади преди концерта и прошепна: „Обичам те", спомня си Селин. „Върнах се вкъщи много, много късно, така че не отидох при него, за да го целуна: той щеше да се събуди и вече да не може да заспи." А на сутринта си тръгна завинаги. Радвам се, че успяхме да поговорим и да се сбогуваме. Спокойна съм, защото знам, че той не страдаше. Сега разбирам, че цялата издръжливост, която имам, съм я взела от него."

През ноември Селин Дион ще издаде новия си албум Courage: „Става въпрос за загубата на моя съпруг, мениджър, за това как децата останаха без баща. И за това как да започнете да живеете отново и да намерите сили да продължите напред. Наистина много искам това."

Селин признава, че въпреки че все още не е готова за нова връзка, тя няма партньор до себе си: „Липсва ми докосването. Липсват ми прегръдките. Липсват ми думите „Ти си прекрасна". Липсва ми всичко, което би правил приятелят или съпругът. Душата и сърцето ми са отворени. Любовта на феновете, децата и семейството ми ме стопля. Тя ме поддържа и ме кара да продължа напред. Но любовта, любовта, любовта, любовта, любовта - истинската любов, романтичната - все още не е с мен. Но това е нормално."

Певицата признава, че е време да разпери криле: „Трябва да докажа на себе си, на децата, на екипа, на феновете, че при мен всичко е наред. Силна съм и се чувствам отлично."

„Винаги ще те обичам"

За Селин Дион наистина не е лесно да се реши на нова връзка, защото среща съпруга си, когато е едва на 12 години. През 1980 г. Селин и майка ù занасят демо лента на 38-годишния продуцент Рене Анджелил и той разбира, че е изправен пред бъдеща суперзвезда.

Година по-късно той ипотекира собствената си къща, за да плати за услугите на звукозаписно студио. И през 1988 г., когато Селин е на 20 години, те официално започват да се срещат. Годежът им се осъществява през 1991 г., а на 5 декември 1994 г. двамата се женят в Квебек.

Въпреки значителната разлика във възрастта - 26 години, Рене и Селин отчаяно искат да имат деца. Те са били подпомогнати от съвременните медицински технологии. След като преминава през инвитро процедура, на 25 януари 2001 г. Селин Дион ражда сина си Рене Чарлз. А на 23 октомври 2010 г. двойката се сдобива с близнаците Еди и Нелсън.

През 2013 г. Рене Анджелил започва борба с рака на гърлото, но е победен на 14 януари 2016 г.

Селин Дион претърпява огромна загуба. И въпреки че от 2017 г. в медиите се появяват новини, че се среща с танцьора Пепе Муньос, певицата винаги отговаря, че са просто приятели. Последното интервю потвърждава, че до нея няма никого, въпреки че иска да има нова връзка, когато е готова.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA