ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ: Леони Хан - момичето с 2 милиона последователи и мода в ДНК-то

Германската блогърка в специален разговор с GRAZIA България! За модата, стереотипите около работата на инфлуенсърите и всичко, което ни вълнува.

Често може да я видите на модните страници в списанието или в някоя от нашите онлайн галерии, вдъхновени от уличния стил. Нейните снимки са олицетворение на перфекционизма, който можем да искаме в интернет пространството, а самата тя е истинско вдъхновение. Леони Хан винаги е на първия ред на световните седмици на модата, в биографията си има множество колаборации с едни от най-известните дизайнерски брандове, а успоредно с всичко това, ​​​​пътува непрекъснато до различни точки по света, има над два милиона последователи в Instagram и е инфлуенсър на пълен работен ден. Няма да крием, че тя е момиче, което много харесваме и с което за нас бе удоволствие да си поговорим! В ексклузивно интервю за GRAZIA България, Леони разбива всички стереотипи за работата на инфлуенсърите, споделя любопитни подробности за себе си (от най-запомнящите си пътувания до любимия си guilty pleasure). И, да, отговаря на всички модни въпроси, които някога сте си задавали.

leonie

Здравей, Леони! Радваме се, че имаме възможността да си поговорим. Предполагаме, че и ти си под социална изолация в момента. Какво правиш, за да запълниш времето си?

Лондон спазва строги правила за социално дистанциране, които аз също следвам от седмици. Дори у дома, в Нотинг Хил, имам много неща за правене. Подреждам апартамента си, тренирам, създавам забавно видеосъдържание и започнах да готвя много. Изключително релаксиращо е, но рядко ми остава време.

"Винаги съм обичала модата и стила. Мисля, че са заложени в ДНК-то ми от самото начало", споделя Леони пред GRAZIA

Ти си един от най-големите модни инфлуенсъри в момента. Банален въпрос е, но как започна всичко?

Винаги съм обичала модата и стила. Мисля, че са заложени в ДНК-то ми от самото начало. Като дете, през цялото време се обличах в невероятните дрехи, които майка ми правеше. Учих доста и работех като стратегически консултант за няколко години, докато преследвах мечтата си в свободното си време и прилагах всички умения към собствения ми бизнес план.

Всички мислят, че инфлуенсърите са хора с милиони последователи, страхотен стил и много пари. Вярно ли е?

Много хора забравят, че всеки един автор на съдържание е различен. Например, преди да започна с блогърството, вече имах три завършени образования. Винаги съм била в модната индустрия, но не идвам от семейство с много пари. Просто имам усет към стила, а хората невинаги осъзнават, че зад всеки проект стои много отдаденост и работа.

leonie

Фотография: Edward Berthelot

Коя тогава е най-голямата погрешна представа за работата ви?

Че имаш нужда от пари, за да работиш това. Всички големи блогъри, които познавам, са много талантливи и невероятни бизнесдами. Те са предприемачи, което е истински вдъхновяващо. Имайки предвид обаче, че модата и красотата могат да бъдат приети като нещо изкуствено в сравнение с други професии, този аспект може да бъде забравен.

Често си на първия ред на събитията по време на Седмицата на модата. Какво си мислиш в такъв момент?

Колко съм развълнувана! Да виждам шоутата от първа ръка винаги е момент, в който сякаш сънувам. Спомням си първото ми шоу на Dior или това на Louis Vuitton. Седейки там, не можех да повярвам къде се намирам, така че никога не ги приемам за даденост. Знам колко много работа и вдъхновение се влага във всяка една колекция. Страхотно чувство е след няколко месеца да видиш моделите в магазините и да знаеш, че си бил там от началото на процеса.

Пътуваш постоянно. Как поддържаш форма?

Вмествам в графика си домашни тренировки, когато мога, но ако трябва да бъда честна, не съм спортна натура. Опитвам се да тренирам повече, за да имам сила, а съм и на веган диета, така че винаги се храня здравословно.

leonie

ФотографияEdward Berthelot

Жените сте известни с това, че обикновено ви трябва доста време за подготовка, преди да излезете навън. На теб колко време ти е нужно, за да се приготвиш?

Всъщност не чак толкова много. Не нося грим всеки ден и винаги планирам предварително какво ще обличам. Това ми спестява много време всяка сутрин!

"Хората невинаги осъзнават, че зад всеки проект стои много отдаденост и работа"

Колко време отнема направата на перфектната снимка?

Зависи. Някои се получават наистина бързо – street style снимките например, направени са по време на Седмицата на модата, когато тичаш между шоута. Но ако работя с бранд или съм се фокусирала върху конкретен проект, това изисква много време и трябва да планирам всичко, преди дори да опитам да уловя идеята с камерата.

А каква е тайната на кадъра, достоен за Instagram фийда ни?

Най-важното е да бъдеш автентичен и да се забавляваш, докато снимаш. Ако се чувстваш добре спрямо съдържанието си, значи то е перфектно за теб.

leonie

Да кажем, че имаш 30 минути и 1 милион долара, които да похарчиш. Какво ще направиш с тях?

С толкова много пътуване, не ми е оставало време да инвестирам в къща или собствен апартамент в Лондон, а това би било сбъдната мечта. За съжаление, с един милион ще бъде трудно да открием нещо в нашия квартал, но разстояние от 30 минути не е толкова далеч. Във време на пандемия, осъзнаваш колко е важно да имаш страхотен дом.

Любимият ти guilty pleasure?

Гледането на стари тийн филми. Любимият ми е „Баровки"! Дори не мога да ти кажа колко пъти съм го гледала, но никога не ми омръзва.

Акаунтът ти ни кара да искаме да мечтаем за пътуване… Разкажи ни за най-вълнуващото си такова.

Трудно ще ми е да избера само едно, но може би ще се спра на Тулум. Толкова много го обикнах първият път, че трябваше да се върна за още! Наистина го чувствам като моя собствен рай - перфектното място да презаредиш. Последното ми пътуване дотам беше през януари. Прекарах четири дни, наслаждавайки се на плажа, карайки колело и опитвайки най- невероятните ресторанти.

leonie

Какво, според теб, никога няма да излезе от мода?

Монохромът! Без значение дали избираш бял или черен аутфит или пък дързък цвят като фуксията, монохромната визия винаги е шик.

"Ако си трудолюбив, издръжлив и вярваш във възможностите си, можеш да си отвориш много врати"

Ако можеш да избереш една модна ера назад във времето, в която да отидем сега, коя би била тя?

Може би 30-те, защото тогава е бил направен първият женски костюм. Голям фен съм на женската сила, така че обичам това, което костюмът олицетворява и съм възхитена от историята му.

Какво успя да ти направи впечатление тази седмица?

Материал на Vogue, посветен на това дали коронавирусната пандемия ще доведе до нова ера на отговорност в модната индустрия. Повдига някои наистина интересни въпроси относно нашите позиции в „промяната на системата".

leonie

Разкрий ни нещо, което всички биха се изненадали да научат за теб…

Имам три завършени висши образования, включително мениджмънт в продажбите и външна търговия.

Най-големият урок в живота ти, който можеш да споделиш с нас?

Ако си трудолюбив, издръжлив и вярваш във възможностите си, можеш да отвориш много врати за себе си. Това важи за всяка професия, до която искаш да достигнеш. Имайки успех както в корпоративната кариера, така и в модната индустрия, аз съм живото доказателство!

Фотография: ​​​​Alexander Galievsky, Leonie Hanne. Още от Леони ще откриете на ohhcouture.com, както и във всички социални мрежи @leoniehanne.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA