Веси Бонева: Искам детето ми да знае, че е най-желаното нещо в моя живот

GRAZIA разговаря със слънчевата изпълнителка за музиката, любовта и най-голямото щастие в живота - очакването на първото ѝ дете.

При последната ни среща със слънчевата Веси Бонева в края на миналата година, говорихме за музиката, вдъхновението, предстоящите проекти и всички интересни неща в живота ѝ. Този път нещата са малко по-различни, не само, защото се наложи да си говорим от разстояние, но и защото преди броени дни талантливата певица разкри, че ще става майка. Направи го в официалното музикално видео към новия си сингъл "Остани", който вече е в нашия плейлист. В специално интервю за GRAZIA Веси споделя повече за бременността, новото си парче и най-лудите неща, които любовта ни предизвиква да правим.

Здравей, Веси! Поздравления за невероятната новина! Как се чувстваш в момента?

Чувствам се прекрасно и съм изключително развълнувана.

Кога разбра, че си бременна? Веднага ли сподели на бащата?

След като се завърнах от пътешествието си в Тиоман, Малайзия, заедно с моя любим. Февруари месец осъзнахме, че се случват промени с моето физическо състояние и една сутрин го събудих с прекрасната новина, че ще става баща.

54

Смятате ли да пазите пола в тайна до последния момент, както правят много други родители?

Все още не сме сигурни точно какво ще бъде, момиче или момче, всеки момент ще разберем.

На какво бихте искали да научите детето си със сигурност?

На първо място ще го обградим с най-чистата си любов, на която сме способни. Ще го научим на най-ценните неща в живота, да се грижи за себе си на първо място, да уважава родителите си и да отваря сетивата си за заобикалящия го свят с всеки изминал ден.

Има много суеверия около живота на бременните жени – неща, които „трябва" да правят, да не правят и т.н. Смяташ ли да промениш голяма част от рутината си по време на бременността?

Не, по никакъв начин не се чувствам по-различно, отколкото преди. Освен че се чувствам подута, апетитът ми е същият, нямам проблеми с миризми, не съм повръщала и съм щастлива, че засега всичко върви прекрасно.

Намираме се в условията на социална изолация. За какво намери време сега, за което не ти е оставало преди?

За повече време, прекарано с най-любимите ми хобита - рисуване, четене, гледане на филми и създаване на нова музика.

Да си поговорим и за музика. Разкри новината във видеото към новия си сингъл. „Остани" ли е най-специалната ти песен до този момент?

Определено е най-специалната. Не съм изпълнявала толкова красива балада досега в живота си. Имам огромния късмет най-любимия човек до мен да композира вълшебно и да пише прекрасни текстове. А тази песен ми беше подарък за 8-ми март.

Как осъществихте проекта, имайки предвид ситуацията, в която се намираме?

С много любов и постоянство. Тъй като карантината ни хвана в Бургас, прекарахме там повече от месец и половина и се наложи да записваме демо вокали и китари от разстояние със Светлин Къслев, който направи и създаде аранжимента към песента. Така че бяхме в постоянна онлайн комуникация и това ни държеше доста активни, не успяхме да се депресираме покрай случващото се.

1856

Детето винаги носи много любов в живота на родителите си. Кое е най-лудото нещо, което си правила от любов?

Най-лудото нещо което съм правила от любов е да пътувам до края на света с моя любим без цел и посока. Дори без да знаем къде ще се озовем на следващия ден и какво ще правим. Това е истинската свобода.

А най-лудото нещо, което някой е правил от любов по теб?

Последното лудо нещо, което се случи, е Яви да си изкълчи глезена заради мен, тъй като бързаше да се прибере вкъщи, след като бяхме далеч един от друг почти цял ден. Толкова много бърза през една горичка, че се наложи да отидем до Пирогов и да го гипсират. Едва вчера свалихме гипса.

65

Скоро отбеляза и рождения си ден. Какво искаш да се случи до следващия такъв?

На следващия ми рожден ден ще бъдем вече трима. Семейството ни ще се е увеличило и искам да празнувам с най-близките си.

Ако детето ти прочете това интервю след 20 години, какво би искала то да знае за майка си?

Искам да знае, че е най-желаното нещо в моя живот. Една красива сбъдната мечта и звездичка, на която ще даря сърцето си за цял живот!

Фотография: Личен архив

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA