Пролетен (не)перфекционизъм с Джулиана Хърз

Поканихме очарователната Джулиана Хърз, за да натиснем заедно бутона "ново начало", който пролетта ни предлага всяка година.

• Фотография: Manny Roman • Стайлинг: Gloria Johnson • Грим: Dmitry Kukushkin • Коса: Akira Yamada 

Откриваме Джулиана Хърз на дивана с одеяло върху себе си. Там е, защото сама признава, че ако навън не е поне 26 градуса, тя замръзва. От тези нейни думи веднага разбирам. Срещу мен не стои само супермодел с над 620 хиляди последователи в Instagram, но и истински очарователен човек, който не се притеснява да покаже липсата на перфекционизъм.

Въпреки че на кадрите за специалната дигитална корица на GRAZIA, които успяхме да направим в Ню Йорк, тя изглежда като принцеса, Джулиана не се стреми към абсолютното съвършенство и не го приема за нещо строго фиксирано в наложените от социума рамки. За нея е важно усещането, както и добротата към останалите - нещо, от което се нуждаем "повече от всякога", тъй като пролетта може и да идва с усещане за ново начало, но промяната не се случва без действия. Какво още сподели тя, ексклузивно за нас, може да видите (и прочетете!) сами...

57

Гащеризон Todd Fisher NY

Читателите ни винаги виждат финалния резултат. Понякога се опитваме да ги въведем в процеса, но как изглежда снимането на корица през твоя поглед?

Хм, това е интересен въпрос. Трудно е да отговоря, защото всяка фотосесия е различна, но обикновено пристигам на снимачната площадка и отивам директно на грим и прическа, което отнема 1-2 часа. Често денят отминава супер бързо, особено ако се забавляваме, но понякога е доста трудно.

Работата ти е пряко свързана с пътуване. Коя е твоята топ дестинация в момента? Моля те, не казвай Занзибар, защото имам чувството, че всички са там...

Умирам да отида в Япония. Определено е на върха на списъка ми, когато светът отново „отвори врати". Сафари в Африка също звучи страхотно!

Винаги при разговор със супермодели ми е интересно да разбера как се хранят. Предполагам, че не е лесно да поддържаш топ форма...

Диетата често зависи от настроението ми. Понякога ям здравословно, а друг път всичко, което искам, е junk food. Важно е да има добър баланс. Храни се здравословно, но се награждавай от време на време. В момента се опитвам да спазвам режим през седмицата и да хапвам каквото си искам в събота или неделя.

57

Чоукър Sig Ward Jewelry, колие CrystalDust, гривна David Yurman, пръстени Glamrocks, рокля и ботуши VICTOR De SOUZA 

Под един от последните си Instagram постове споделяш, че в миналото не би споделила селфи без грим. Защо се промени това?

Винаги съм споделяла селфита без грим, но преди две години започнах да имам проблеми с акне и осъзнах нещо. Никога не се бях притеснявала за кожата си. Като пораствах, нямах нито една пъпка и мислех, че съм пропуснала тази фаза. За щастие, успях да намеря страхотни специалисти, които ми помогнаха да овладея кожата си, но усетих нуждата да споделя това с моите Instagram последователи, защото не искам никой да се чувства самотен.

Кариерата на модел изисква да изглеждаш перфектно. Какво обаче е перфектното за теб?

Няма нищо общо с грима или прическата, а с емоционалното състояние. Ако тренирам, здрава съм и се наслаждавам на живота... това е перфектно. Понякога може да съм без грим и с анцуг, и да се чувствам страхотно, а друг път с бляскав тоалет и ужасно настроение, защото главата ми не е на правилното място. Не е задължително перфектното да се свързва с физическите дадености.

57

Колие Dannjio, топ ENN'STONE 

Важно е да останем позитивни. Как го правиш ти?

Като прекарвам време с хората, които обичам – приятелите ми, семейството, приятелят ми. Чувствам се страхотно, когато съм заета и проактивна по отношение на здравето си.

Вярно ли е, че красивите жени нямат никакви проблеми?

Понякога се чувствам виновна, когато кажа, че съм несигурна, защото хората мислят, че само защото съм модел и изглеждам по определен начин, не мога да имам проблеми. В крайна сметка всички сме хора, а тази работа може да бъде много тежка за психичното здраве и правилната самооценка.

С всичко, което се случи в последната година, каква е философията ти за живота сега?

Наслаждавай се на малките неща. Забавно е, защото ми липсват именно онези, които преди съм приемала за даденост. Всичко, от това да отидеш на кино или среща, до това да прегърнеш родителите си.

57

Обици Iza by Silvia D'Avila, пръстени Sig Ward Jewelry и David Yurman, рокля Mônot 

Даваме старт на пролетния сезон. Усещаш ли го като ново начало?

Обикновено не, но тази година – да.

Кой е най-горещият тренд за пролет-лято 2021?

Обичам цветовете! По принцип гардеробът ми се състои главно от бяло, сиво и черно, но по някаква причина напоследък съм ЗА цветовете и наиистинааааа съм влюбена в жълтото в момента.

Има прекрасна мисъл, която намеква, че няма как да направим венец само с едно цвете. Мислиш ли, че всички трябва да направим стъпки, ако искаме да видим промяна?

Съгласна съм. Лесно е да видим успеха на някого и да се възхитим, защото е толкова голям късметлия и ни се иска ние също да сме. Често не виждаме упоритата работа, а обръщаме внимание само на успеха. Нищо красиво не идва лесно, а ако искаме да постигнем целите и мечтите си, трябва да им посветим време и работа.

57

Пръстени Sig Ward и David Yurman, ръкавици и гащеризон Todd Fisher NY

След като приключим нашия разговор...

Ще отида да тренирам.

Защото...

Спрях да го правя по време на карантината и искам да се върна в здравословното си състояние.

Искам да кажа на всички, че...

Важно е да бъдем мили едни към други. Знам, че звучи сладникаво, но беше трудна година за всички и мисля, че добротата е по-важна от всякога.

Специални благодарности на Hotel Hendricks New York за локацията.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA