Натали Трифонова е истинска атомна блондинка

"Не възприемам суетата като лошо качество за една жена", споделя телевизионната водеща.

03 април 2022

Фотография: bTV, личен архив

Обратите на съдбата променят плановете на Натали Трифонова, или по-скоро на нейната фамилия, защото очакванията били да поеме семейната щафета и да стане лекар. Но момичето, родено под знака на Везните преди почти 30 години, оставило те да се наклонят в посоката, която избира сърцето й. Попада на кастинг за телевизионно предаване случайно и открива своето място веднага. Със силна интуиция и упорство да научава нови неща, Натали става част от екипа на bTV през 2016 г. И от прогнозите за времето, които по нейно време напомняха за червен килим на холивудско събитие, прескача на по-сериозен терен – предаването за светски новини и шоубизнес COOLt и новото предаване за геймъри в ефира на телевизията – „Геймър".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕВА КАСЕЛ Е ИСТИНСКОТО МОМИЧЕ DOLCE

натали трифонова

Натали, женски месец, женски настроения – управлява ли те планетата Марс, изпадаш ли често в облачни и слънчеви настроения? Какво е определящото за теб като жена?

Като всеки човек и аз си имам своите настроения – и слънчеви, и облачни. „Вечно усмихнатото момиче от екрана" понякога се усмихва насила и напук на неприятностите, но с работата си ние всеки ден „влизаме" в домовете на зрителите, а тях нямаме право да ги натоварваме с нашите настроения. А и съм разбрала, че една жена привлича, впечатлява и възхищава най-вече, когато е позитивна и весела, затова, каквото и да ми се случва, се стремя да преминавам с усмивка. Определящо за мен като жена е да имам любов в живота си – тя е най-големият мотиватор за всичко и тогава ми е най-щастливо!

Направи хубав и дълъг скок и от момичето на прогнозата вече си водещ на две предавания – светско и геймърско. Как се подготвяш за предаванията, как натрупваш опит и кое е важното за теб като професионалист?

Работата в телевизията изисква сериозна подготовка, без значение дали ще се появиш на екран за 2-минутна прогноза или за цяло предаване. На този етап съм намерила начин да съчетавам успешно всички длъжности и да бъда подготвена перфектно за всяка една от тях. Аз съм много дисциплиниран човек – никога не закъснявам, организирана съм и съм ангажирана с проектите си. Опитът се натрупва с всяка среща, с всеки разговор и с всеки събеседник. За мен е важно да си свърша добре работата без излишно напрежение за екипа. И накрая, но не на последно място – хората, с които работя, да кажат: „Натали, за мен е удоволствие да работя с теб".

Случвало ли ти се е да изпаднеш в „типична за блондинка" ситуация – например да не виждаш очилата, които са на челото ти, или обратното – да станеш жертва на предразсъдък, причинен от общото схващане за блондинките?

О, по-често, отколкото предполагате! Но нямам проблем с общото схващане за блондинките, дори аз самата често се шегувам на тази тема. Като една истинска блондинка често попадам в подобни нелепи ситуации, но цветът на косата ми е винаги перфектното оправдание за тях. (Смее се.)

натали трифонова

Как ще отговориш на хейтърската атака по отношение на предаването „Геймър", че е странен изборът на водеща – жена, блондинка и нямаща нищо общо със света на геймърите?

Вече няколко пъти коментирах тази тема пред гейминг обществото, на което дължахме най-голямо обяснение. Екипът на предаването е голям, а като сценаристи и ко-водещи застават две момчета, сериозно обвързани и много „на ти" с видеоигрите – Deadset и Dest, които ще се грижат за доброто съдържание. Аз съм лицето на предаването. Да, не съм геймър, но моята професия е телевизионен водещ, а предаването е позиционирано в телевизионния ефир. Ние сме обединили сили, а когато силите са обединени, се случват хубави неща. Вярвам!

Какво е времето в живота на Натали Трифонова сега?

Имаше една много хубава песен на „Антибиотика", в която се пееше: „Ти не знаеш какво е времето вътре в мен". Времето в живота на Натали е променливо. Има и слънчеви, има и дъждовни дни.

Суетна ли си?

Да, много! А и работата ми предполага да съм суетна. Но не възприемам суетата като лошо качество за една жена. Това я кара да се стреми да бъде привлекателна и да показва най-красивото пред света.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАТАЛИ ДЕН ДЕКЪР ИЗОБЩО НЕ ВЯРВА В ПРОВАЛИТЕ

натали трифонова

Какво загуби и какво спечели от позицията си на известен човек?

Ако се опитам да претегля загубите и ползите на везната, то тя ще натежи в полза на това, което съм спечелила. Да, в позицията на известен човек личното пространство вече не е толкова лично и не е приятно да четеш за себе си измислици, съчинени от жълти медии, но след това срещаш непознат на улицата, виждаш радостта в очите му, защото те е срещнал, и ти става толкова хубаво.

Има ли човек до теб и какво ти дава той?

Любов.

Как изглежда идеалната ваканция за теб?

Точно в този момент сърцето ми подскача за Италия. Вече си представям малката калдъръмена уличка, безброй цикламени цветя по прозорците на къщите, а отвън масичка, бутилка вино… и 2 чаши.

Ако може да вместиш живота си във филм, кой или какъв ще е той?

Не искам да се опитвам да вместя живота си във филм, защото животът ми е много по-вълнуващ и интересен.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA