Натали Ден Декър изобщо не вярва в провалите

Звездата от новата ни дигитална корица смята, че ако искаме нещата да се случват, на първо място трябва да сме смели.

• Модел: Nathalie Den Dekker • Грим & коса: Anastasia Eisenberg • Фотография & стайлинг: Daria Gladkova • Асистент: Maria Udina • PR: Wavemags

Рокля Lavish Alice, гривна eye candy la, обици и пръстен Arti

"Хората казват, че животът се случва извън зоната ти на комфорт", споделя Натали Ден Декър в интервюто към новата ни дигитална корица. Успешна, щастлива, наясно със себе си, тя е живият пример, че ако поемаш рискове, те ще ти се отплатят. "Не вярвам в провалите", казва още Натали. "В крайна сметка винаги научаваш нещо и продължаваш напред. По-силен и по-добър." Точно затова говорим в следващите редове.

35

Как би се представила на някой, който не те познава?

Аз съм модел, майка, съпруга и адвокат. Благодарна съм, че имам възможност да правя нещата, които обичам. Работя като модел от над 10 години. Междувременно завърших правното си образование. Живяла съм на много места по света, но в един момент осъзнах, че приятелите и семейството ми ми липсват и се върнах обратно в Нидерландия. Исках повече стабилност и само ангажименти, които наистина носят смисъл. В момента съм в процес на преместване към САЩ, надявайки се да имам повече време за вълнуващи моделски проекти.

Мислиш ли, че познаваш себе си?

Това е труден въпрос! Важно е да знаеш какво искаш или не искаш от живота си, но мисля, че постоянно се променяме. Нещата, които искаме, също се променят. Обстоятелствата се променят. Не познавам някой, напълно наясно със себе си. Важно е да вярваш и да обръщаш внимание на случващото се. В повечето случаи аз гледам напред и мечтая за онова, което искам да постигна.

35

Гащеризон Aidan Matox, обувки Giuseppe Zanotti, гривна Besque, обици Juran Abovi

Тогава, не мога да не попитам, коя е най-голямата ти мечта?

Да съм здрава, щастлива и да балансирам работата и семейството. Да имам още деца. Да се похваля с още проекти в модната индустрия. И, кой знае, може би някой ден да ме видите на големия екран?

С какво се гордееш най-много?

С много неща, защото се опитвам да бъда благодарна за всичко, което имам. Горда съм, че завърших право. Горда съм, че бях Мис Нидерландия. Горда съм, че станах майка. Гордея се, че успях да се запозная с много хора и да пътувам много. Мога да продължавам в този ред.

57

Рокля Christian Cowan, обувки Giuseppe Zanotti, топ Gulietta Razora 

Под един от последните ти IG постове казваш, че вратите се отварят само за тези, които са достатъчно смели да почукат на тях. Така ли е в живота?

Вярвам, че шансовете идват и си отиват, нищо не е лесно. Трябва да бъдем открити и да преследваме мечтите си. Да си поставяме цели и да ги случваме. От тази гледна точка, да, мисля, че ни трябва смелост. Спомням си пределно ясно участието ми в конкурса за красота. Много от хората около мен имаха негативно мнение. Защо ще участваш в нещо подобно, когато си умна? Защо би искала да участваш в "аукцион за месо"? Все пак го направих, защото ми се стори като възможност да пътувам и да разширя хоризонтите си. Въпреки всичко, аз съм жена, така че не се страхувам да се кача на сцената. Напротив. Точно тя отвори тези врати.

Какво прави Натали, когато не е пред камера?

Когато имам повече свободно време, обикновено го прекарвам с приятелите и семейството ми, най-вече с моята дъщеря. Майчинството те променя. Изведнъж имаш нови приоритети. Специално преживяване е, защото говорим за съвсем различен вид любов и това да гледаш как някой расте и открива света пред теб. А и ти да го преоткриваш също. 

Какво има в чантата ти в точно този момент?

Портфейлът ми, слънчеви очила, балсам за устни (пристрастена съм), четка за коса, клечки за зъби, кърпички, химикал, графика ми, зарядно, слушалки, стар банан, който трябва да изхвърля, преди да съсипе чантата ми, и няколко гумени ластика.

57

Рокля Raissavanessa, обувки Giuseppe Zanotti 

А какво бихме открили на нощното ти шкафче?

Нощна лампа, вода, мокри кърпички (толкова са практични за всичко в живота) и отново гумени ластици.

Кажи ни нещо, което никой не знае за теб.

Имам книжка за мотор. Може би никой не знае това, защото никога не съм се качвала на такъв след курса. (Смее се.) Вероятно дори вече не мога да карам. Тогава обаче исках да взема книжката, защото беше предизвикателство да преодолея страховете си. Гордея се и с това.

Get the cover look: Топ Elie Tahari, панталон Rickie Friman, пръстен Barse, обици Pavoi, колан Ami Veil

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA