Всичко, за което Eva Fleurose мечтае, се сбъдва

Жена, която не познава граници. В добрия смисъл и, разбира се, не само териториални.

Невена Дякова
Невена Дякова 23 юни 2022

• Модел: Eva Fleurose • Фотография: Yevhenii Bochulia • Коса & грим: Magdalena Winska • PR екип: @MindfulMediaPR & @IntriguePublications

Ева не слага ограничения на мечтите си и вярва, че това ѝ е помогнало да има всичко, което някога е искала. От успешна кариера в модата, през един от най-вълнуващите акаунти в социалната мрежа Instagram, до двете прекрасни дъщери, които отглежда заедно със съпруга си на Балеарските острови. Майорка е дом, вдъхновение и фон за много от постовете на Ева, които въздействат ежедневно на близо няколкостотин хиляди нейни последователи. Причината, не се учудвайте, е много работа и… "страст", както сподели самата тя.

Родена си в Полша, живяла си в градове като Лондон, Милано, Париж… в момента си базирана в Испания. Може ли да заключим от това, че си човек, който винаги се стреми към промяната и разнообразието в живота си?

Съзнавам късмета си да съм живяла в три от най-големите модни столици в света. Обичам всяка от тях, заради лайфстайла и различния им вайб. Вдъхновявала съм се от тях и, разбира се, от останалите хора там. В момента живея в Майорка, Испания, което е чудесно място за семейство. Майка съм на 2 малки момиченца. Островът ме кара да се чувствам много у дома си, така че за момента не планирам да сменям местоживеенето си.

В други интервюта споделяш, че винаги си мечтала да живееш край морето. Какво е чувството да постигнеш този стремеж? По-добър ли е за семейство от четирима животът в Майорка?

В интерес на истината всичко, за което мечтая, се сбъдва. (Смее се.) Вярвам в закона на привличането. Той е най-силното доказателство за мен колко важно е да манифестираме желанията си пред Вселената. Да живея край морето със семейството ми е моя детска мечта. Усещането най-накрая да я сбъдна е почти сюрреалистично. И за пореден път доказва, че не трябва да поставяме граници пред мечтите си. Човек може да постигне всичко с търпение и постоянство. А относно живота край море със семейство – фантастичен е! Да събираш мидички в случаен следобед, уханието на морето… да усещаш пясъка, докато се разхождаш по плажа – прекрасно чувство! Невъзможно е да имаш лош ден, когато се намираш сред толкова красива природа. Истинско щастие, което ни вдъхновява всеки ден.

Eva Fleurose

Как изглежда един типичен ден за теб?

Събуждам се рано заедно с момичетата. Те си похапват овесена каша, аз пия много кафе. Веднага щом ги изпратя на ясла, започвам деня с 45-минутна тренировка с Памела Рийф в YouTube. Към 9 сутринта се обаждам на сестрите ми, за да изпием по още едно кафе заедно, и после си вземам душ. След това работя с екипа ми докъм 2 следобед, като правя пауза за обяд. Това е храненето, което прекъсва моя фастинг (фаствам по схемата 18/6 часа). Когато децата се върнат от градина, ги извеждам за сладолед, игра на площадката или пица. 7 вечерта е времето им за баня, след нея ги приспивам и отново се връщам към работата по IG акаунта ми за още няколко часа.

Eva Fleurose

„Инфлуенсър на пълно работно време" и майка – кое от двете е по-предизвикателно или са еднакво изискващи дейности?

Времето за децата никога не стига, но, предполагам, така се чувства всяка работеща майка. Старая се да не се виня много за това, защото вярвам, че всяка майка се бори вътрешно с това чувство. В края на деня момичетата ми са усмихнати, така че вероятно правя нещата по правилния начин. В дългосрочен план бих искала да им бъда модел за подражание, да им покажа, че да бъдеш жена и добър професионалист не изключва ролята на майка.

Майчинството не е основна тема в IG акаунта ти, но ти все пак споделяш редовно снимки с момичетата. Промени ли фактът, че стана майка, възгледите ти генерално и повлия ли на начина, по който публикуваш постове?

Постоянна борба е да открия баланса по отношение на това колко често да показвам момичетата – те са толкова красиви! Но съм фокусирана предимно върху моите фешън и бюти постове. Тези с момичетата са просто приятно допълнение, с което радвам и разнообразявам аудиторията си там от време на време.

Eva Fleurose

Създаваш и развиваш профила си много бързо… Беше ли ти трудно в началото и какво ти взе в замяна това да имаш толкова успешен акаунт?

Вярвам, че съотношението между постовете ми и стойността за аудиторията е чудесно. Наистина смятам, че качеството на снимките ми е безупречно. Публикувам съдържание всеки ден и отделям много време в проучване на най-добрия екип, с който да реализирам кадри за фийда си. Някои мои публикации имат органичен рийч от по няколко милиона. Мисля, че именно сериозните усилия, които влагам в работата си, помогнаха на профила ми да се развие толкова бързо. От ден първи се старая да отговарям на моите последователи, да взаимодействам с техните профили – смятам, че това е важно, ако човек се занимава с тази дейност.

Eva Fleurose

Само снимките и Reels ли правят един човек вдъхновяващ и успешен в социалните мрежи според теб?

Имат огромно значение, със сигурност, но аз искам работата ми да отразява и добрата връзка, която имам с моите последователи и брандовете, с които работя. Предполагам, че опитът ми, пътувайки и живеейки в различни градове, е вдъхновяващ. Пазарувам в голям диапазон от марки и магазини – при това не само от известни като H&M и Chanel. Обичам да прекарвам време, проучвайки по-малко популярни марки и да ги показвам на последователите си, като полския бранд M.Respekta, португалския KAOÂ и бранда за бижута Maari Studio, с които съм в тази невероятна сесия за GRAZIA.

Как успяваш да поддържаш здравословна връзка с твоите социални мрежи? Колко време на ден отделяш за публикуване, отговаряне на коментари и планиране на нови постове?

Честно казано, това е нещо, което все още проучвам, тъй като не гледам на социалните мрежи само като на работа. Това е моя страст. Удоволствие е да работя това, да обсъждам идеи с екипа ми и да отмятам ежедневно задачи, свързани с тази ми дейност. Не съм от хората, които чакат петък 6 ч. вечерта, за да се насладят на времето извън работа. Средно прекарвам по 6 часа на ден, включително уикендите, за публикации, общуване с брандове или последователи.

Eva Fleurose

Какво би казала за текущите ти бизнес начинания? Над какво работиш в момента?

В момента работя над няколко проекта. Следете в IG профила ми! Един от тях е така очакваният от мнозина курс за Reels. Лятото наближава, така че ще имам доста интересно съдържание от места като Позитано и Амалфи в Италия, също от различни локации в Португалия.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA