Style That Salutes с д-р Лора Пърди

Или в какво се превръщат мечтите, когато знаеш как да ги преследваш.

19 април 2023

• Фотография: Jim Jordan • Продукция: White Cross Productions • Продуцент: Yan Xi Toh • Стайлинг: Jim Jordan

• Асистент стайлинг: Emily Ledesma • Коса: Stephanie Lewis • Грим: Mila Kwan • Моден PR: CLD PR • PR: Kelly K & Tracy Keyser • Мъже модели: Jesse Conrad, Issac Alvarez, Nic Birchall, Xavier Temple

Get the look: Палто Classic Six, рокля Nookie, колие Matara Studio, обици OMÈ, морски униформи White Cross Collections

Д-р Лора Пърди е световноизвестна като "любимия лекар на Америка" и доста бързо се превръща в икона в полето на телемедицината. Тя е лидер на течението за революционализиране на съвременната здравна система и само времето ще покаже докъде ще я изведат актуалните каузи, на които се е посветила. Срещаме се с обострено любопитство с една майка на 4 деца и безстрашен водач на над 200 уелнес компании, за да я опознаем като човек, отвъд престилката и бизнес костюма, които са неотлъчно до нея в ежедневието ѝ.

Д-р Лора Пърди

Рокля Rita Vinieris, ръкавици Miss Circle, обици и гривна Harry Winston, морски униформи White Cross Collections

Кой е твоят guilty pleasure?

Да гледам "Саут Парк". Гледам този сериал от колежа и не съм пропускала нито един нов епизод или специално издание на анимацията. Това шоу е невероятно забавно и винаги релевантно към случващото се в света към момента на излъчването си. Гледала съм всеки негов прочит на големите социални събития в страната ни от зората на милениума досега. Ако имам тежък ден, сядам и си пускам един-два епизода, а после изпращам няколко свързани с темата миймове на приятели, които също са фенове на продукцията.

Кога последно изгледа наведнъж нещо по телевизията?

При последния сезон на "Маскираният певец" – обожавам това шоу! Гледах всеки епизод и го намирам за невероятно, завладяващо предаване! Допада ми фактът, че хора от различни сфери, които имат скрит певчески талант, решават да покажат уменията си пред света. Аз самата пеех в миналото и преценявам добре гласа на участниците, което ми помага да отгатна кой зад коя маска стои.

Д-р Лора Пърди

Рокля Nookie, обувки Bella Belle, палто Akira, бижута Club L London, куфар и морски униформи White Cross Collections

Ти си човек със сериозен опит – кой е най-големият ти страх?

Че нещо може да се случи и да загубя възможността да въздействам на хората както сега. Давам си сметка, че с по-голямата известност идват и повече "фалшиви новини" за теб. Боли ме всеки път, когато това се случи, защото зная, че аз се опитвам да привнеса промяна, правейки правилните неща… винаги.

Д-р Лора Пърди

Рокля Rita Vinieris, ръкавици Miss Circle, бижута Matara Studio, клъч Michelle Wilhite, морски униформи White Cross Collections

Кое е любимото ти нещо, свързано с ролята ти на майка?

Любимо ми е да опознавам характера на децата ми и да виждам как се развиват като личности. Всяко от тях е различно същество, което привнася нещо специално в света. Харесва ми да им помагам да изследват талантите си, да откриват кои са като хора, да ги уча да обичат и да бъдат съпричастни със заобикалящия ги свят.

Какви са твоите лични цели и неща в "списъка за правене"… скайдайвинг, плуване с акули, може би?

Наистина ми се иска да започна да пътувам по света, да посетя всеки континент, да се срещам с местните хора… да опитвам от храната, да се потапям в културата.

Д-р Лора Пърди

Рокля Nookie, обувки Bella Belle, палто Akira, бижута Club L London, куфар и морски униформи White Cross Collections

Какво правиш, когато си сама?

Истината е, че не ми остава свободно време. Не се шегувам! Не оставам сама и за миг през деня, но се чувствам напълно окей от този факт. Правя по много неща наведнъж, добра съм в общуването, взаимодействието с хора, аз съм един изцяло екстровертен типаж човек. Може би поради тази причина не изпитвам необходимост да оставам насаме със себе си. Единственото време, в което съм сама, е когато спя.

Как релаксираш след дълъг ден?

Обичам комедии, да се срещам с приятелите си, особено с групата ми от най-близки приятелки, които винаги ме окуражават и зареждат. Обожавам да прекарвам време с децата ми, но това невинаги е релаксираща дейност, защото те са още много малки. Независимо от грижите, които полагам за тях, обичам да прекарваме време заедно, дори след дълъг работен ден. Ако мога да си позволя лукса да правя нещо, което обичам, ще избера да сготвя или да посвиря на пиано. Инструментът, пеенето, създаването на музика като любител наистина са едни от най-отпускащите занимания в живота ми.

00

Рокля Rita Vinieris, ръкавици Miss Circle, бижута Matara Studio, клъч Michelle Wilhite, морски униформи White Cross Collections

Кой е моментът, променил живота ти?

Не е един. Когато погледна назад, са поне серия от животопроменящи случки и съм благодарна за всяка от тях. Може би най-важният ден, променил курса на живота ми, е този, в който музиката разби сърцето ми. Участвах в професионално шоу в Индианаполис на най-голямата музикална сцена там и бях предадена от шефа и колегите си. В този ден се отказах от музиката като професия. Прекратих прослушванията си за различни музикални училища, уроците, на които ходех и с малко насоки от страна на баща ми реших да стана лекар. Този момент мигновено промени живота ми и траекторията на цялото ми професионално развитие.

Д-р Лора Пърди

Рокля Miss Circle, обици Blossom Box, огърлица и гривна Megan Hofferth Collections, чорапогащник Versace, обувки Christian Louboutin и Megan Hofferth Collections, морски униформи White Cross Collections

Коя е любимата ти група, била ли си на неин концерт?

Coldplay, разбира се, че съм била… Това е не само бандата, която слушам постоянно, но и бандата, която слушам от най-дълго време. Музиката от най-ранните им албуми е била с мен, когато кандидатствах в колежа, когато се явявах на изпити, по време на медицинското ми образование, специализацията ми… слушала съм ги във всяка от лабораториите, в които съм работила, и успях да ги чуя на живо миналата година в Атланта – най-доброто шоу, на което съм била.

Кое би определила като твоето най-голямо постижение?

Най-голямото ми постижение бе това да се науча да действам, водена от любов. Успехът, постиженията, перфектното случване са празни и лишени от смисъл в съзнанието ми, ако не са продиктувани от любов към околните. Нещата, които правим, трябва да имат по-важна кауза от това да хранят личната ни суета. През последните години работих усилено, за да се науча как да служа на другите, не на себе си. Важно е човек да подхожда с любов, независимо от трудността на разговора, който му предстои. Това е умение, което някои хора не усвояват никога. Изисква се ниво на хуманност и зрялост, иска се смелост, за да го придобиеш. Разбира се, не мога да кажа, че аз самата съм успяла да го приложа във всяка ситуация – имам да извървя още дълъг път. Работата над личното ми развитие, начинът, по който се свързвам със себе си, любовта, която си показвам, тази, която давам на другите хора – това са най-големите постижения в живота ми.

GET THE COVER LOOK: Рокля Ivan Young, колие Matara Studio, обици Matara Studio, пръстен Mahrukh Akuly, морски униформи White Cross Collections

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA