А кой е твоят #1stCartoonCrush?

Още от самото му създаване свободният интернет има способността да обединява и да разделя всички потребители, които имат дързостта да вземат участие в обща дискусия. Нека днес, като последен работен ден преди голям празник, да се фокусираме върху позитивните способности на онлайн пространството и да ви поднесем един feel good момент с леки носталгични оттенъци.

анимация

Преди няколко дни Гейл Симон – един от най-успешните автори на комикси в Щатите, чието резюме включва заглавия като Red Sonja, Batgirl, Tomb Raider, Deadpool, Wonder Woman и много други, отправи следното предизвикателство в Twitter: „Кажете името на първия анимационен персонаж, по когото някога сте си паднали. Кой е първият нарисуван герой, който някога сте искали да целунете, дори сега това да ви се струва супер странно?”.

Анимация

Постът предизвика истинска вълна от коментари и днес хаштагът #1stCartoonCrush е сред най-популярните в социалната платформа. Отговорите са много и най-различни – като започнем Лола Бъни от Space Jam, минем през Робин Худ от едноименната анимация на Disney от 1973 г. (да, точно така –  даваме си сметка, че той е лисица) и стигнем до всички героини от Sailor Moon и Мег от Hercules. Разбира се, не липсваха и шегаджии: „#1stcartooncrush e сред трендващите хаштагове, а не виждам някой да е споменал бащата на детето ми” – чуди се една потребителка под поста си, на който е публикувана снимка на Шрек. Кой е вашият първи възлюбен анимационен персонаж?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA