Дженифър Анистън прави това всяка неделя

Рейчъл Грийн купува по 30 модни списания на месец и най-вероятно в свободното си време чете именно тях. Какво обаче прави Дженифър Анистън измежду всичките си професионални ангажименти?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 февруари 2020

Повечето известни личности имат свои специфични ритуали за добър сън, красота и какво ли още не. Любимата ни Дженифър Анистън е сред тези, които с годините са изградили и "свещена рутина” по отношение на спокойствието и щастието в живота си. Актрисата практикува йога от години, всяка сутрин тя упражнява асани в продължение на час. Дженифър споделя, че винаги държи телефона си извън спалнята, за да може да се наслади на пълноценен сън. "Не се събуждайте с имейли и позвънения”, казва екранната Рейчъл Грийн. 

Въпреки че героинята от "Приятели” има по-скоро егоистичен характер, в реалния живот Дженифър отделя много време за своите добри приятели, сред които са и колежките ѝ от сериала - Лиса Кудроу и Кортни Кокс. Каквито и ангажименти да има в календара си обаче, актрисата разполага в ден, в който да прави само неща за себе си и това е неделя. 

04

В следобеда на последния ден от седмицата Анистън обича да се наслаждава на СПА грижи в дома си в Калифорния - взема дълъг душ, прави си маска за лице и се наслаждава на тишината, която прекъсва само и единствено с релаксираща музика, а денят ѝ често завършва с прясно приготвена домашна храна. Изглежда, че Джен е усвоила баланса между задълженията си на знаменитост и личния си живот. На нас това ни звучи като идеалния начин да се отпуснем и подготвим за новата седмица. Към тази "рецепат" бихме добавили и няколко епизода на "Приятели”, като започнем от онзи, в който Рейчъл приготви прословутия сладкиш с телешко, грах и куп сладки неща (сезон 6, епизод 9, ако се питате - бел.ред.) 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA